2016-11-28 01:25:08
Φωτογραφία για Δωδεκάχρονος σκότωσε κατά λάθος τον καλύτερο του φίλο
Σε τραγωδία κατέληξε το παιχνίδι ενός 12χρονου με το καλύτερο του φίλο. Τα παιδιά έπαιζαν με κυνηγετική καραμπίνα, που βρήκε ο μικρός στο σπίτι του, όταν αυτή εκπυρσοκρότησε και σκότωσε τον φίλο του.

Το περιστατικό έγινε στο χωριό Nieledwia στα νοτιοδυτικά της Πολωνίας. Ο 12χρονος, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα, βρήκε την καραμπίνα CZ-550 και θεώρησε πως είναι παιχνίδι.

Καθώς τα δύο παιδιά έπαιζαν, το όπλο εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε θανάσιμα το παιδί, που ήταν και γείτονας της οικογένειας, στο κεφάλι.

Μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο στο σημείο, ο μικρός είχε ήδη χάσει την ζωή του και οι τραυματιοφορείς δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

Ο πατέρας του 12χρονου κάθισε στο εδώλιο για την υπόθεση και καταδικάστηκε σε τετραετή φυλάκιση. Αντιμετώπισε τις κατηγορίες της παράνομης κατοχής όπλου, που μάλιστα είχε τοποθετηθεί σε χώρο πολύ εύκολα προσβάσιμο από παιδιά.

«Η τραγωδία είναι αποτέλεσμα της αμέλειας και απροσεξίας του πατέρα και αυτός έχει την ευθύνη γιατί δεν φύλαξε το όπλο», σύμφωνα με το δικαστήριο.

Ο πατέρας, φανατικός κυνηγός και λάτρης των όπλων, αρχικά δήλωσε αθώος αλλά αργότερα παραδέχθηκε πως ήταν δικό του λάθος και έπρεπε να αποδεχθεί τις συνέπειες των πράξεων του παιδιού του.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα απογίνει με το παιδί μετά την φυλάκιση του πατέρα του.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ