2016-11-28 21:26:48
Φωτογραφία για Πιάστηκαν για υπερβολική ταχύτητα, αλλά απαλλάχτηκαν... Ο λόγος είναι απίθανος!
Στην Αμερική το να οδηγήσεις πάνω από το όριο ταχύτητας είναι ένα τεράστιο ρίσκο Και βέβαια οι αστυνομικοί εκεί δεν χαμπαριάζουν αν η παράβαση έγινε με Toyota Prius ή με τα πρωτότυπα ενός από τα πιο αναμενόμενα supercars, του Ford GT.

Αυτό το διαπίστωσαν από πρώτο χέρι τρεις μηχανικοί εξέλιξης της Ford που οδηγούσαν τρία πρωτότυπα GT διασχίζοντας τα βουνά του Colorado, τον περασμένο Σεπτέμβριο, φαίνεται ότι πάτησαν λίγο παραπάνω το γκάζι. Για την ακρίβεια η Αστυνομία έπιασε στα ραντάρ δύο από τους τρεις να οδηγούν με 162 km/h σε μια περιοχή όπου το όριο είναι 80 km/h. Double score δηλαδή. Ο τρίτος οδηγός ωστόσο φαίνεται ότι ήταν πιο σώφρων και δεν υπερέβη το όριο. Και αυτός ήταν που τους έσωσε.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Vail Daily οι κατηγορίες για υπερβολική ταχύτητα αποσύρθηκαν. Γιατί; Εδώ είναι το ωραίο. Επειδή και τα τρία αυτοκίνητα ήταν της ίδιας μάρκας, το ίδιο μοντέλο και το ίδιο χρώμα και επιδή και τα τρία είχαν πανομοιότυπες εργοστασιακές πινακίδες, οι αστυνομικοί δεν είναι σε θέση να εξακριβώσουν με απόλυτη σιγουριά ποιος οδηγός οδηγούσε ποιο αυτοκίνητο. Και επειδή ένας από τους τρεις ήταν εντός του νόμιμου ορίου, αποφάσισαν να τη χαρίσουν και στους τρεις για να μην αδικήσουν τον έναν.


Και έτσι οι τρεις μηχανικοί μάλλον θα έφαγαν μια καλή κατσάδα από τους ανωτέρους τους και ύστερα μάλλον θα τους είπαν και μπράβο για τη δημοσιότητα. Αλλά το ηθικό δίδαγμα είναι ότι τελικά καμιά φορά τα «χλωρά» μπορεί να σώσουν τα «ξερά» από την πυργκαγιά...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ