2016-11-28 21:28:07
Φωτογραφία για Μια ληστεία,δυο ύποπτοι,ένας νεκρός κι ένα χρηματοκιβώτιο
Ενώπιον ενός ασυνήθιστου περιστατικού βρέθηκαν χθες βράδυ οι αστυνομικοί στην Λάρνακα. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου, όταν εκεί μετέβησαν 2 άτομα για να μεταφέρουν τρίτο, το οποίο εν τέλει έχασε την μάχη με την ζωή, μετά από καρδιακή ανακοπή.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 41χρονου αναμένεται να εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα γίνει αργότερα σήμερα στη σορό του στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις 23.30 χθες βράδυ δύο άνδρες από την Ελλάδα, ηλικίας 33 και 38 χρόνων, κάτοικοι Κιβισιλίου, μετέφεραν με το αυτοκίνητο τους στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ομοεθνή τους, ηλικίας 41 χρόνων.

Ενώ οι επί καθήκοντι ιατροί έδιναν τις πρώτες βοήθειες μέσα στο αυτοκίνητο όπου βρισκόταν ο άνδρας εντόπισαν μικρό χρηματοκιβώτιο περίπου 50 εκατοστών και μια τηλεόραση. Οι γιατροί παράλληλα ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι άλλοι δυο που συνόδευαν τον ασθενή που έχασε την ζωή του τελικά, προσπάθησαν να διαφύγουν για να αποφύγουν την σύλληψη. Ο ένας διέφυγε πεζός και ο άλλος με το αυτοκίνητο. Η Αστυνομία καταδίωξε το αυτοκίνητο και το ανέκοψε.


Το χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε πετάμενο λίγα μέτρα μακριά από την σκηνή και προσπάθειες γίνονται και για τον εντοπισμό της τηλεόρασης που ήταν επίσης μέσα στο αυτοκίνητο.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου διάταγμα 8μερης κράτησης για τον έναν ύποπτο που εντόπισε.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ