2012-05-19 11:03:10
Φωτογραφία για Το σημαντικό είναι οι Έλληνες να ζουν με αξιοπρέπεια, δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας
Ότι η εντολή του ελληνικού λαού για την ανάγκη αλλαγών στις πολιτικές της Ε.Ε. κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα των ξένων μέσων ενημέρωσης μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Σκάι Καλημέρα».

«Έχει αλλάξει κάτι μετά τις 6 Μαΐου. Ο διεθνής τύπος μιλάει για την ανάγκη να αλλάξει η πολιτική της λιτότητας. Μεγάλες εφημερίδες ασχολούνται με τον ελληνικό λαό που έδωσε την ετυμηγορία του. Αν η παρέμβαση αυτή ολοκληρωθεί στις 17 Ιουνίου μόνο κέρδος θα υπάρχει για το λαό», δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ ή όχι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για ανόητες κινδυνολογίες που πλήττουν τη σταθερότητα της ελληνικής οικονομίας.

«Το σημαντικό είναι οι Έλληνες να ζουν με αξιοπρέπεια. Στην ευρωζώνη δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες και ενοικιαστές. Είναι όλοι ισότιμα μέλη. Τώρα πρέπει να αλλάξει η πολιτική της Ευρώπης, διαφορετικά κινδυνεύει η ίδια η ευρωζώνη».

Για όσους εκβιάζουν όπως είπε χαρακτηριστικά την Ελλάδα, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε «δεν υπάρχει θεσμική δυνατότητα αποπομπής μιας χώρας από την ευρωζώνη. Άρα ποιον εξυπηρετεί αυτός ο διαρκής εκβιασμός»;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τραγωδία στην Ιταλία
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τραγωδία στην Ιταλία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ