2017-01-04 05:26:18
Φωτογραφία για Η Apple μειώνει την παραγωγή iPhone το πρώτο τρίμηνο του 2017
H Apple θα μειώσει την παραγωγή iPhone κατά περίπου 10% στο πρώτο τρίμηνο του 2017 (Ιανουάριος- Μάρτιος) σύμφωνα με δημοσίευμα της The Nikkei, που επικαλείται εκτιμήσεις προμηθευτών.

Η εταιρεία είχε προβεί σε μείωση 30% το αντίστοιχο τρίμηνο του 2016, λόγω συσσώρευσης αποθεμάτων iPhone 6s στα τέλη του 2015, σύμφωνα με την εφημερίδα. Η εμπειρία αυτή οδήγησε την εταιρεία στο να μειώσει την παραγωγή του iPhone 7, που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο, κατά περίπου 20% - ωστόσο οι πωλήσεις των τηλεφώνων ήταν πιο χαμηλές από ό,τι αναμενόταν.

Το μεγαλύτερου μεγέθους iPhone 7 Plus, με τις δύο κάμερες στο πίσω μέρος, παραμένει δημοφιλές, ωστόσο η έλλειψη αισθητήρων κάμερας έχει επιπτώσεις όσον αφορά στη δυνατότητα της Apple να καλύψει τη ζήτηση.

Η αμερικανική εταιρεία ερευνών IDC προβλέπει παγκόσμια επίπεδα διάθεσης smartphone για το 2016 αντίστοιχα με αυτά του 2015. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Apple φαίνεται να δυσκολεύεται να δημιουργήσει νέα, ελκυστικά χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τη ζήτηση από πελάτες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ