2017-01-08 09:18:48
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ, ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΦΙΓΙΟΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Επαφές με το ισχυρό δίδυμο της γερμανικής κυβέρνησης, αλλά και με τον επικρατέστερο υποψήφιο για την προεδρία της Γαλλίας ετοιμάζει για το προσεχές διάστημα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στα μέσα Φεβρουαρίου, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρεθεί στη Γερμανία, για επαφές με την καγκελάριο της χώρας και επικεφαλής της γερμανικής Κεντροδεξιάς Άγκελα Μέρκελ, καθώς και με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Τον σχετικό σχεδιασμό επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεοπτική του εμφάνιση, το πρωί της Κυριακής.

Ο κ. Μητσοτάκης σχεδιάζει, παράλληλα, επίσκεψη στη Γαλλία για επαφές με τον υποψήφιο της Κεντροδεξιάς για την προεδρία της χώρας, πρώην πρωθυπουργό Φρανσουά Φιγιόν, ο οποίος εμφανίζεται δημοσκοπικά ως ο επικρατέστερος για την ανάληψη της ηγεσίας του γαλλικού κράτους τον ερχόμενο Μάιο.

Κατά την επίσκεψή του στη Γαλλία, ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα έχει επαφές και με τον απερχόμενο πρόεδρο της χώρας, τον κεντροαριστερό Φρανσουά Ολάντ.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ