2017-01-11 17:29:53
Φωτογραφία για Έκτακτη σύσκεψη στο υπ.Υγείας για τις συμβάσεις ΕΟΠΥΥ-Ψυχολόγων-Λογοθεραπευτών!
Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Health Report.gr

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιείται στο υπουργείο Υγείας για τις νέες συμβάσεις ΕΟΠΥΥ-Ψυχολόγων-Λογοθεραπευτών

Συμβάσεις που έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε όλους τους επαγγελματίες της Ειδικής Αγωγής δεδομένων των μικρών αμοιβών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για μία συνεδρία ένας ψυχολόγος, με βάση τις νέες συμβάσεις θα αμείβεται με το …εξωφρενικό ποσό των 2,26 ευρώ! Διαβάστε ενδεικτικά ΕΔΩ τη σύμβαση που τους προτείνεται από τον ΕΟΠΥΥ: «Στα κάγκελα λογοθεραπευτές και παιδοψυχολόγοι για τις νέες συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ! Δείτε τη σύμβαση

Στη σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr, θα παραστούν οι δύο υπουργοί, αλλά και η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ (πρόεδρος και αντιπρόεδρος), ο τομεάρχης υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος καθώς μεταξύ άλλων εκπρόσωποι όλων των κλάδων της Ειδικής Αγωγής.


Τρίμηνη παράταση και αυξήσεις

Στη σύσκεψη θα εξετασθεί λεπτομερώς το θέμα των αμοιβών των επαγγελματιών του χώρου αφού αποτελεί το βασικό αγκάθι στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Άλλωστε οι επαγγελματίες ειδικής αγωγής αρνούνται να υπογράψουν συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ με αυτούς τους όρους.

Πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν ότι θα συζητηθεί το θέμα της παράτασης που θα δοθεί, παράταση η οποία αναμένεται να είναι τρίμηνη.

Τόσο είναι και το διάστημα που έχουν ζητήσει οι κλάδοι ώστε να παραταθεί η υπάρχουσα σύμβασή τους με τον ΕΟΠΥΥ.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ