2017-01-18 11:53:19
Φωτογραφία για Ρεπουμπλικάνος πολιτικός έκανε πράξη το περιβόητο «grab by the p..y» του Ντόναλντ Τραμπ
Oι Αμερικανοί ζουν τώρα σε ένα «νέο κόσμο», όπου οι άνθρωποι «δεν χρειάζεται πλέον να είναι πολιτικά ορθοί», είπε ένας Ρεπουμπλικάνος πολιτικός, το Δεκέμβριο, σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψής του αφού... τσίμπησε μια δημοτική υπάλληλο στα γεννητικά όργανα.

Το περιστατικό θυμίζει τη φράση του Ντόναλντ Τραμπ «grab by the pussy» που προκάλεσε θύελλα κατά την προεκλογική περίοδο στις ΗΠΑ.

Την Τετάρτη, η αστυνομία συνέλαβε τον von Keyserling μετά την καταγγελία μιας 57χρονης δημοτικής υπαλλήλου που ανέφερε ότι στα μέσα Δεκεμβρίου ο πολιτικός προχώρησε σε άσεμνες χειρονομίες εναντίον της.

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν με μια έντονη αντιπαράθεση που κατέληξε στο τσίμπημα των γεννητικών οργάνων, όπως γράφει το Time.

«Αυτός είναι ένας νέος κόσμος πολιτικά και θα πρέπει να εκπαιδεύσετε τους συναδέλφους πολιτικούς σας», είπε η γυναίκα στον von Keyserling.

«Λατρεύω αυτό το νέο κόσμο. Δεν πρέπει πλέον να είμαι πολιτικά ορθός», της απάντησε ο von Keyserling.

«Αν είστε περήφανοι γι 'αυτό, δεν μπορώ να σας βοηθήσω», του ανταπάντησε εκείνη. «Δεν είσαι τίποτα περισσότερο από μια τεμπέλα υπάλληλος, που παρασιτεί», της είπε ο κατηγορούμενος.

Η υπάλληλοςέφυγε από την αίθουσα, αλλά ο πολιτικός την ακολούθησε στο γραφείο της για να μιλήσει με μια συνάδελφό της. Όταν εκείνη αρνήθηκε και έφυγε από το δωμάτιο η υπάλληλος που είχε εμπλακεί στο διάλογο προηγουμένως προσπάθησε να φύγει από το δωμάτιο και τότε εκείνος την πλησίασε, άπλωσε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια της και την τσίμπησε στη βουβωνική χώρα.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε πλάνα από το περιστατικό του von Keyserling και της γυναίκας. Στο βίντεο επιβεβαιώνεται ότι ο von Keyserling έκανε κάτι που αναστάτωσε τη γυναίκα, αλλά η αστυνομία δεν μπορούσε να εντοπίσει ακριβώς πού είχε απλώσει το χέρι του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ