2017-01-26 00:06:08
Φωτογραφία για Εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας ΚΑΠΗ Ε.Ε.Σ.
Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός παρέστη στην επίσημη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Ηρακλείου Αττικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενός προγράμματος ιδιαίτερα αγαπητού στην ευρύτερη κοινότητα.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη, φίλους και εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο κ. Αυγερινός απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους ενώ παράλληλα εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελούν τα στελέχη και το προσωπικό του συγκεκριμένου Προγράμματος του Ε.Ε.Σ. Ο κ. Αυγερινός υπογράμμισε επίσης την άριστη συνεργασία του Ε.Ε.Σ. με τον Δήμο Ηρακλείου, η συμβολή του οποίου είναι σημαντική, καθώς έχει διαθέσει ακίνητο για τη λειτουργία του Προγράμματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κ. Νίκος Μπάμπαλος,  ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Σπυρόπουλος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η Τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. κ. Ζέφη  Θανάσουλα, καθώς και Πρόεδροι τοπικών Συλλόγων και Σχολών.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ