2012-05-20 17:07:03
Φωτογραφία για Άγριο ξύλο στον εραστή της πρώην συζύγου!
Λίγο έλειψε να πληρώσει με τη ζωή του τη σχέση που διατηρούσε με μια νεαρή χωρισμένη Ρουμάνα ένας 42χρονος Έλληνας στη Μεσσηνία! Ο επίσης Ρουμάνος εν... διαστάσει σύζυγος της κοπέλας του έστησε καρτέρι στο χωριό της πρώην του και τον έστειλε στο νοσοκομείο βαρύτατα τραυματισμένο!

Ο 34χρονος Ρουμάνος που μένει στο χωριό Ηλέκτρα, πήγε κρυφά στο Κεντρικό Οιχαλίας όπου κατοικεί η εν διαστάσει γυναίκα του και, μόλις είδε τον εραστή της, του επιτέθηκε στη μέση του δρόμου και άρχισε να τον χτυπάει αλύπητα με ένα ρόπαλο! Αφού τον έριξε αιμόφυρτο στο έδαφος, έσπευσε να εξαφανιστεί και δεν βρέθηκε, παρά τις έρευνες των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Μελιγαλά.

Ο τραυματισμένος Έλληνας μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Καλαμάτας, αλλά είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διακομίστηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης όπου νοσηλεύεται. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή, αλλά δεν έχει ακόμη διαφύγει τον κίνδυνο.

* Με ένα όπλο στα χέρια εισέβαλε ξαφνικά σε ένα καφενείο γεμάτο κόσμο στα Τρίκαλα ένας 56χρονος Έλληνας και άρχισε να βρίζει τον 44χρονο ιδιοκτήτη με τον οποίο είχε προηγούμενα, απειλώντας τον ταυτόχρονα! Οι θαμώνες κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον παραδώσουν στους αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν.

himaira.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ