2012-05-20 19:24:06
Φωτογραφία για Πάφος: Τραυματίστηκαν αστυνομικοί
Τρείς Αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά διάρκεια ελέγχου σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης. Ανδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου μετέβηκαν χθες βράδυ σε...νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Πάφο, για σκοπούς ελέγχου ηχορύπανσης. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι άνδρες της Αστυνομίας πληροφόρησαν τους δύο ιδιοκτήτες του υποστατικού για το αδίκημα που διέπρατταν, δηλαδή τη μετάδοση δυνατής μουσικής και στη συνέχεια προέβησαν σε κατάσχεση των μεγαφώνων και των συστημάτων μετάδοσης μουσικής.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι ιδιοκτήτες του υποστατικού επιτέθηκαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον αξιωματικού, με αποτέλεσμα να επέμβουν άλλα μέλη της Αστυνομίας για να τους ακινητοποιήσουν. Κατά τη μεταφορά των δύο προσώπων σε αστυνομικό όχημα, τα μέλη της Αστυνομίας, όπως αναφέρεται, δέχθηκαν πετροπόλεμο και ρίψη μπουκαλιών από θαμώνες του υποστατικού, καθώς επίσης και από άτομα που βρίσκονταν έξω από αυτό, με σκοπό να αποτρέψουν τη σύλληψη των ιδιοκτητών του υποστατικού.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Κεντρικό Αστυνομικό Πάφου, όπου τέθηκαν υπό κράτηση. Τρία μέλη της Αστυνομίας τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και τους παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας για περίοδο τριών ημερών.

Την υπόθεση διερευνά το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου.

pafospress.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ