2012-05-20 19:23:03
Φωτογραφία για Η διαταγή των φίλων της Μπρόντμπι!
Οι οπαδοί της Μπρόντμπι ζήτησαν... από τους παίκτες της ομάδας τους, να ηττηθούν από τη Νόρντζελαντ για να μην κατακτήσει τον τίτλο η μισητή Κοπεγχάγη!Μία από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας της ολοκληρώνει η Μπρόντμπι. Η θρυλική ομάδα της Δανίας, βρίσκεται μόλις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού χωρίς να κινδυνεύει. Με δύο αγωνιστικές να έμεναν για το τέλος του πρωταθλήματος, οι «κίτρινοι» υποδέχονταν τη Νόρντζελαντ η οποία διεκδικεί τον τίτλο μαζί με τη μισητή Κοπεγχάγη.

Οι φίλοι της ομάδας που δεν φημίζονται για την καλή τους συμπεριφορά, απαίτησαν από τους παίκτες του συλλόγου να ηττηθούν απέναντι στις «τίγρεις» για να κόψουν το δρόμο προς τον τίτλο από την Κοπεγχάγη.

Η…  εντολή των φίλων της ομάδας, εισακούστηκε από τους ποδοσφαιριστές με τη Νόρντζελαντ να επικρατεί 1-0, την ώρα που η Κοπεγχάγη έχανε 1-0 από τη Μίντιλαντ. Μάλιστα, ο σκόρερ της αναμέτρησης, Κάσπερ Λόρεντζεν είναι… παιδί της Μπρόντμπι, καθώς ξεκίνησε από εκεί την καριέρα του, έχοντας περισσότερες από 190 εμφανίσεις με τη φανέλα του συλλόγου.


Πλέον, μένει μία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί η μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του δανέζικου πρωταθλήματος. Η Νόρντζελαντ είναι δύο βαθμούς πάνω από την Κοπεγχάγη και στην τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη Χόρσενς και με νίκη θα κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νόρντζελαντ βρίσκεται στο προσκήνιο μόνο τα τελευταία χρόνια. Πρόπερσι και πέρυσι κατέκτησε το Κύπελλο Δανίας που ήταν οι πρώτοι της τίτλοι στην ιστορία της και πλέον οδεύει και για το πρώτο πρωτάθλημα.

onsports.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ