2017-03-06 13:43:52
Φωτογραφία για Άγριος καβγάς στον Λευκό Οίκο! Ο Τραμπ έβρισε συμβούλους του
Τραμπ - Πρίμπους και Μπάνον "μπλέχτηκαν" σε έναν άγριο καβγά με τον Αμερικανό πρόεδρο να "καθίζει στο σκαμνί" τους συμβούλους του που ξανά φάνηκαν ανίκανοι να διαχειριστούν μία ακόμα κρίση. Ο καβγάς αποτυπώθηκε σε βίντεο που δημοσίευσε το CNN.

Ο λόγος για το επεισόδιο είναι σύμφωνα με πληροφορίες η αποκάλυψη πως μετά τον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας Μάικλ Φιλ, ο οποίος υποχρεώθηκε σε παραίτηση γιατί είχε συναντήσει τον Ρώσο πρέσβη στην Ουάσινγκτον, το ίδιο είχε κάνει και ο υπουργός Δικαιοσύνης. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τραμπ έγινε έξαλλος από το γεγονός ότι το επιτελείο του δεν μπόρεσε να χειριστεί ακόμη μια κρίση.

Έτσι την περασμένη Παρασκευή οι φωνές στον Λευκό Οίκο σχεδόν ακούγονταν μέχρι έξω με τον Αμερικανό πρόεδρο να εξαπολύει βρισιές σε βάρος του επικεφαλής στρατηγικής Στιβ Μπάνον, αλλά και του Ράινς Πρίμπους, όπως και άλλων κορυφαίων αξιωματούχων του Λευκού Οίκου.

Τα προεδρικά πυρά συγκέντρωσαν οι Μπάνον και Πρίμπους καθώς ο κ. Τραμπ θεωρεί πως απέτυχαν στην αποστολή τους να διαχειριστούν την υπόθεση του υπουργού Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ