2012-05-21 23:49:21
Φωτογραφία για Ντρογκμπά: Φεύγω από την Τσέλσι
Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά "τράβηξε" φέτος την Τσέλσι σε αρκετά κρίσιμα σημεία της σεζόν και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως όλα δείχνουν πως η "επόμενη ημέρα" δεν θα τον βρει να φοράει τη μπλε φανέλα Όπως αποκάλυψε το γαλλικό περιοδικό "France Football", ο 34χρονος Ιβοριανός επιθετικός εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του πως δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν και ότι ετοιμάζεται για μία νέα περιπέτεια στην καριέρα του.

"Δεν θα είμαστε μαζί τη νέα σεζόν. Από τη στιγμή που αποφάσισα να φύγω, ήθελα να τους το πω κατά πρόσωπο", τόνισε ο Ντρογκμπά στο εν λόγω μέσο και πρόσθεσε:

"Με έκαναν να λυγίσω. Μου ήταν δύσκολο να παραδεχτώ ότι τελείωσε η σχέση μου με το σύλλογο. Όμως δεν προσβλέπω να κάθομαι στον πάγκο και να βλέπω τους άλλους να παίζουν σε μία στιγμή που ο σύλλογος προσπαθεί να δημιουργήσει μία νέα ομάδα.

Οπότε είμαι έτοιμος να κάνω ένα μεγάλο άλμα στο άγνωστο. Θα είναι μία ακόμα περιπέτεια".

Υπενθυμίζεται πως τα τελευταία σενάρια θεωρούν αρκετά πιθανό να αποδεχτεί ο Ντρογκμπά μυθική πρόταση από την Σανγκάη Σενχούα για να μετακομίσει στην Κίνα και να ξανασμίξει με τον πρώην συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Νικολά Ανελκά.

Πηγή:Sport24
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κέρδη στη Wall Street
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κέρδη στη Wall Street
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ