2012-05-21 23:46:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει το Ιατρικό Κέντρο Πάρου για αισχροκέρδεια
Μετά από μεγάλη προσπάθεια, βρήκα δουλειά στην Πάρο σε ένα ξενοδοχείο, και ήρθα να εργαστώ. Ωστόσο από την Εταιρεία μου ζήτησαν να εκδόσω ένα πράσινο βιβλιάριο (υγείας). Για να το εκδόσω έπρεπε να κάνω τα ακόλουθα:

1. Να βγάλω 2 φωτογραφίες (κόστος € 10,00)

2. Να πάω στον ΟΑΕΔ στην Παροικία (το ξενοδοχείο είναι στη Νάουσα). Κόστος € 9,00 (είναι 10 χιλιόμετρα – 20 μετ΄ επιστροφής)

3. Να πάω στο κέντρο υγείας να βγάλω ακτινογραφία θώρακος (κόστος € 5,00 η επίσκεψη και € 3,00 η ακτινογραφία)

4. Να πάω στο επαρχείο να μου κάνουν θεώρηση. Φυσικά όλα αυτά μου κατανάλωσαν ένα ολόκληρο πρωινό (και φυσικά δεν πληρώθηκα από την δουλειά μου). Ωστόσο αυτό που θα ήθελα να καταγγείλω δεν είναι (μόνο) τα παραπάνω... Επειδή στο κέντρο υγείας (ΕΣΥ) Πάρου, δεν έχουν φιλμ για τις ακτινογραφίες, έπρεπε να πάω 100 μέτρα παραδίπλα, στο ιδιωτικό κέντρο, όπου για να βγάλει κανείς μία (1) ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακτινογραφία θώρακος, ζητάνε ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ (!!!!) Ευρώ. Εχουν πάρει χαμπάρι τα λαμόγια, οι καιροσκόποι, ότι το κράτος διαλύεται, και εκμεταλλεύονται όλα τα παιδιά που είχαν την τύχη, να βρούν μία δουλειά, και μάλιστα εποχική. Και ρωτάω... Αυτός ο ιδιοκτήτης του Ιατρικού Κέντρου, ζητάει το 1/5 του μηνιάτικου για να βγάλει μία ακτινογραφία (της οποίας το κόστος δεν είναι ούτε τρία ευρώ); ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ