2012-05-23 11:03:16
Φωτογραφία για «Aπό μας εξαρτάται το Πρωτάθλημα!»
Επιστολή προς το προσωπικό της Ferrari έστειλε ο πρόεδρος της εταιρείας, Luca di Montezemolo με στόχο να ενισχύσει το ηθικό της ομάδας, τονίζοντας πως η τύχη του Πρωταθλήματος εξαρτάται από τη Scuderia.

«Το Πρωτάθλημα είναι πολύ ανοιχτό μέχρι στιγμής καθώς δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να κυριαρχεί. Μια σειρά από καταστάσεις, η δουλειά που έχει γίνει για τη βελτίωση του μονοθεσίου αλλά και οι ικανότητες του Alonso μας έχουν οδηγήσει να ηγούμαστε του Πρωταθλήματος μετά από 5 αγώνες.

Πρέπει να επωφεληθούμε από αυτό, ο καθένας μας πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό τόσο στο εργοστάσιο όσο και στην πίστα, συμπεριλαμβανομένου και του Massa ο οποίος πρέπει να φέρει τα αποτελέσματα που περιμένουμε από αυτόν. Γνωρίζω από τον Domenicali με τον οποίο βρίσκομαι σε συνεχή επαφή πόσο πολύ εργάζεστε όλοι. Είμαι σίγουρος γι' αυτό, επίσης η κατάκτηση του Πρωταθλήματος εξαρτάται από εμάς. Από τις ικανότητές μας, από τη δημιουργικότητά μας, την αποφασιστικότητά μας αλλά και την επιθυμία μας να δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Montezemolo.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ