2012-05-23 14:00:11
Φωτογραφία για Ο Ντέμης ρίχνει το γάντι στους μετόχους!
Ο Ντέμης Νικολαϊδης στην επιστολή του που μοιάζει με κραυγή αγωνίας, ζητάει από τους μετόχους της ΠΑΕ να δώσουν λύση, τονίζοντας ότι η συμμετοχή του κόσμου θα πρέπει να γίνει εάν κι εφόσον εξαφαλιστούν κάποιες προυποθέσεις.

Αναλυτικά η επιστολή που διαβάστηκε στην Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ:

Οι συνθήκες που επικρατούν στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας την περίοδο αυτή διαμορφώνουν ένα κλίμα αβεβαιότητας το οποίο δεν επιτρέπει τη λήψη αποφάσεων και φυσικά την ανάληψη οικονομικού ρίσκου απο τους υποψήφιους επενδυτές, χρηματοδότες και χορηγούς.

Ο σύλλογος ωστόσο, παρά τις δυσκολίες, πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά με οργάνωση, επαγγελματισμό και σχέδιο σε όλα τα επίπεδα, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που ισχύουν στην ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, με ενημέρωσε οτι με την παρούσα σύνθεση, η ΠΑΕ αδυνατεί να ανταποκριθεί και να εγγυηθεί το σχεδιασμό και την εκτέλεση ενός υλοποιήσιμου αγωνιστικού και εμπορικού πλάνου για την επόμενη χρονιά.


Συνυπολογίζοντας όλα τα δεδομένα, την αναμονή των αποφάσεων από τους μεγαλομέτοχους της ΠΑΕ, την αντιμετώπιση του χρέους προς το κράτος ύψους 2,5 εκ ευρώ - υποχρέωση που απειλεί άμεσα την ύπαρξη της ΑΕΚ- και το οικονομικό περιβάλλον της χώρας που δυσχεραίνει τις προσπάθειες μας, υπάρχει μόνο μια επιλογή: η ενεργή συμμετοχή, σε εθελοντική βάση, ανθρώπων που μπορούν να προσφέρουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους και που ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον και την επιβίωση του συλλόγου.

Με αυτό τον σκοπό, οι κ.κ. Οικονομόπουλος και Γρυσμπολάκης έχουν συμφωνήσει να συνδράμουν στην προσπάθεια του κ. Δημητρέλου και των συνεργατών του στον εμπορικό και οικονομικό προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά.

Αναφορικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό, σε σχετική συζήτηση που είχα με τον κ. Δημητρέλο, του μετέφερα τις απόψεις μου για την ομαλή συνέχεια του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ