2012-05-24 13:09:04
Φωτογραφία για «Έσβησε» λίγες ώρες αφότου έφυγε από το νοσοκομείο
Η Nadia Wearn πέθανε σε ηλικία 31 ετών επειδή οι γιατροί του νοσοκομείου που επισκέφτηκε όταν ένιωσε έντονους πόνους δεν… την εξέτασαν καλά!

Η νεαρή γυναίκα «έσβησε» λίγες ώρες αφότου επέστρεψε σπίτι της από το νοσοκομείο.

Η Nadia πήγε στο νοσοκομείο γιατί ένιωθε έντονους πόνους κάτω από το αριστερό της χέρι, στο στήθος και την πλάτη, αλλά οι γιατροί της είπαν ότι κατά πάσα πιθανότητα οι πόνοι οφείλονταν στην κακή στάση του σώματος από τον τρόπο με τον οποίο κρατούσε αγκαλιά την 13 μηνών κόρη της.

Της χορήγησαν παυσίπονα και σε λιγότερο από τρεις ώρες μετά κατέρρευσε στο σπίτι της στο South Shields μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μητέρας της.

Η μητέρα της, που εργαζόταν ως νοσοκόμα επί 40 χρόνια, περιέγραψε στους δικαστές με κλάματα πώς είδε την κόρη της να χάνει τη ζωή της μπροστά της.

«Καθόταν στον καναπέ και ξαφνικά έγειρε μπροστά και λιποθύμησε. Της είπα να καθίσει πίσω και φώναξα τον άντρα της να πάρει το μωρό και να φωνάξει ασθενοφόρο. Την τράβηξα στο πάτωμα. Δεν είχε σφυγμό. Έλεγξα την αναπνοή της και άρχισα να της δίνω το “φιλί της ζωής” αλλά τίποτα… Είχε ήδη “φύγει”» είπε συγκινημένη.
tuned.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ