2017-10-19 09:20:15
Φωτογραφία για Τα πρώτα δείγματα της σκληρής μάχης στην τηλεθέαση...
Μπορεί να μην έχει περάσει πολύς καιρός από τη μέρα που ξεκίνησε η τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο, έχουμε τις πρώτες διαπιστώσεις. Το tvnea.com ,σας παραθέτει τα συνολικά ποσοστά των προγραμμάτων σε 4 σημαντικές ζώνες ,από την πρώτη μέρα του ανταγωνισμού στα νεανικά κοινά, Μην ξεχνάμε πως αυτά ενδιαφέρουν πραγματικά τα κανάλια και με γνώμονα αυτά στήνουν το πρόγραμμά τους.

Συγκεκριμένα, στην πρωινή ζώνη 10 με 1 η εκπομπή, "Το Πρωινό" ,με τη Φαίη Σκορδά από τις 18 Σεπτεμβρίου μέχρι και σήμερα έχει σημειώσει 22,3%, ενώ το "Τώρα" μόλις 9,6. Η εκπομπή, "Στην φωλιά των κου κου", με Κατσούλη-Καραβάτου βρίσκεται στο 14,5.

Στη μάχη των 6 κερδίζει το "Still Standing" της Μαρίας Μπεκατώρου, το οποίο τον πρώτο μήνα έκλεισε με 22,4, ενώ το "Deal" περιορίστηκε στο 17%. Να σημειωθεί πως από τις 22 ημέρες ανταγωνισμού, ο ALPHA βρέθηκε πρώτος μόνο τις 5.

Εκεί που ακόμα δεν έχει παγιωθεί η πρωτιά είναι στη ζώνη των 7, ανάμεσα στην "Παρθένα Ζωή" και τις ειδήσεις του ALPHA. Η σειρά του ΑΝΤ1 "κλείδωσε" στο 19,9, ενώ μία ανάσα πιο πίσω βρίσκεται ο Αντώνης Σρόιτερ με 19,1%. Πολύ πίσω βλέπουμε τον "Τροχό της Τύχης" με ποσοστό 11,9, ενώ το "Ροντέο" βρίσκεται κάτω από τη βάση με 7,3%.


Τέλος, στην prime time η "ψαλίδα" έχει πλέον ανοίξει υπέρ του ΑΝΤ1. Στο 30,9% έχουμε το "Nomads" και το "Τατουάζ" βρίσκεται στο 21,2%. Να σημειώσουμε πως τα ποσοστά αυτά αναφέρονται μόνο στις μέρες που τα δύο προγράμματα έρχονται αντιμέτωπα (Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη).

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ