2017-10-27 12:14:38
Φωτογραφία για Το δράμα ενός οροθετικού – Συγκλονιστική μαρτυρία
Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται αρκετοί συνάνθρωποί μας που υποφέρουν με τον ιό HIV και δυστυχώς λόγω ψυχολογικών ή άλλων επιπλοκών στην υγεία τους, δεν μπορούν να εργαστούν.

Η συγκλονιστική ιστορία του Αλέξανδρου που μίλησε στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ και στην εκπομπή "Πρωτοσέλιδο", αναφέρει πως λόγω της ασθένειάς του έχει βιώσει ρατσισμό, οικογενειακή και κοινωνική απομόνωση και δυστυχώς βρέθηκε στο δρόμο χωρίς καμία στήριξη από κανέναν. Είναι αναγκασμένος να ζει με φιλανθρωπίες και η μόνη βοήθεια που λαμβάνει είναι από το ΚΥΦΑ.

Ο Αλέξανδρος λαμβάνει μόνο 480 από το ΕΕΕ και ενώ έχει διαγνωστεί με ψυχιατρικά προβλήματα και δεν μπορεί να εργαστεί όπως δηλώνει, το κράτος τους απέκοψε το επίδομα αναπηρίας με αποτέλεσμα να αισθάνεται βάρος στην κοινωνία.

Από πλευράς της, η πρόεδρος του ΚΥΦΑ υποστήριξε τις θέσεις του Αλέξανδρου, αφού όπως είπε υπάρχουν και άλλα περιστατικά που χρήζουν στήριξη από την πολιτεία, πρόσθεσε τέλος πως απόψε τελούνται τα εγκαίνια του πρώτου κέντρου διάγνωσης HIV στην Κύπρο
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ