2017-10-29 22:44:08
Φωτογραφία για Πολεμική Αεροπορία:Ποιοι και γιατί παίζουν ρώσικη ρουλέτα με τις μεταθέσεις;
Με ρώσικη ρουλέτα μοιάζει η δήλωση επιθυμιών για τις μεταθέσεις του 2018 στην Πολεμική Αεροπορία, μας λένε στελέχη. Δείτε γιατί

Λήγει αύριο στις 9 το πρωί η προθεσμία που έδωσε η Πολεμική Αεροπορία στα στελέχη της για να δηλώσουν που θέλουν να μετατεθούν.

Όπως μάλιστα μας πληροφορεί η σχετική ανακοίνωση "Στo πλαίσιο του σχεδιασμού των μεταθέσεων του στρατιωτικού προσωπικού για το έτος 2018 η δυνατότητα υποβολής επιθυμιών θα παρέχεται

από 6 Οκτ 17 09:00 μέχρι και 30 Οκτ 17 09:00".

Αυτό ακούγεται καταπληκτικό, εάν δεν υπήρχε ένα σοβαρό πρόβλημα για όσους δηλώνουν θέσεις ευθύνης προκειμένου να ασκήσουν διοίκηση.

Το πρόβλημα είναι ότι ουσιαστικά καλούνται να παίξουν ρώσικη ρουλέτα, δηλώνοντας τρεις επιθυμίες οι οποίες μπορεί να μην πραγματοποιηθούν ποτέ, γιατί μπορεί οι θέσεις να είναι κατειλημμένες!

Καλούνται μεν να δηλώσουν επιθυμίες για την θέση διοίκησης, αλλά δεν γνωρίζουν ποιες είναι "ανοιχτές" ή πρόκειται να "ανοίξουν" μέσα στο 2018! Εχει προκηρυχθεί το σύνολο των θέσεων! 


Έτσι τα στελέχη δηλώνουν στα τυφλά, κάνοντας υποθέσεις.

Σαν να παίζουν ρώσικη ρουλέτα και περιμένουν να πετύχουν την θαλάμη με τη μια σφαίρα, όχι για να αυτοκτονήσουν, αλλά για να πάρουν τη θέση!

Από την άλλη και όσοι είναι σε θέσεις ευθύνης και δεν έχουν συμπληρώσει τον ελάχιστο χρόνο διοίκησης που απαιτείται, έχουν την ίδια ανασφάλεια, καθώς δεν γνωρίζουν εάν θα καταφέρουν να συμπληρώσουν τον χρόνο διοίκησης και να προχωρήσουν στον επόμενο βαθμό, ή εάν θα έχουν υπόλοιπο και θα προσπαθήσουν να το συμπληρώσουν.

Το πρόβλημα το είχαμε επισημάνει και τον περασμένο Μάρτιο και τότε ο Αρχηγός ΓΕΑ μας είχε δώσει διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Ωστόσο υπάρχουν πολύ σοβαρά παράπονα από τα στελέχη. Ελπίζουμε ότι φέτος το πρόβλημα δεν θα επαναληφθεί.

ΠΗΓΗ: http://www.armyvoice.gr/2017/10/polemiki-aeroporia-pii-ke-giati-pezoun-rosiki-rouleta-me-tis-metathesis.html
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ