2017-11-05 21:09:33
Φωτογραφία για Το μυστήριο του αριθμού Α113 στις ταινιες της Disney.
Για χρόνια οι φαν εντόπιζαν σε διάσημες ταινίες της Disney τον... μυστηριώδη κωδικό Α113, που είχε προκαλέσει διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Τι κρύβεται στ' αλήθεια πίσω του;Ο συγκεκριμένος αριθμός που μέχρι σήμερα ήταν για πολλούς ένας μυστηριώδης κωδικός, ο οποίος για άγνωστους λόγους, εμφανιζόταν..

.

Οι ταινίες της Disney είναι διάσημες για τα μυστικά που οι φανατικοί θαυμαστές έχουν εντοπίσει σε στιγμιαία πλάνα και καρέ τους. Ενα από τα πλέον γνωστά, που θα μπορούσε να έχει τον τίτλο «το μυστήριο του αριθμού A113» και που είχε προκαλέσει διάφορα σενάρια, μέχρι και θεωρίες συνωμοσίας, μόλις αποκαλύφθηκε!

Ο συγκεκριμένος αριθμός που μέχρι σήμερα ήταν για πολλούς ένας μυστηριώδης κωδικός, ο οποίος για άγνωστους λόγους, εμφανιζόταν... παντού, δεν κρύβει τελικά καμία συνωμοσία, αλλά μια ευφάνταστη απόδοση τιμής των δημιουργών στο φοιτητικό παρελθόν τους Το Α113 άρχισε να εμφανίζεται σε διαφορετικά σημεία, σε άσχετα πλάνα διαφορετικών ταινιών, αρχής γενομένης από το «Toy Story», όπου εντοπίστηκε για πρώτη φορά σε πινακίδα αυτοκινήτου.


Ακολούθησε νέα εμφάνισή του σε ένα κουτί στα «Ζουζούνια».

Στο «Ανακαλύπτοντας τον Νέμο», ο αριθμός Α113 εντοπίζεται πάνω σε μια υποβρύχια κάμερα.

Στο «Cars», ο μυστηριώδης αριθμός εμφανίστηκε στην μπροστινή όψη ενός τρένου.

Στο «Up» φάνηκε καθαρά πάνω σε ένα αεροπλάνο.

Στα «Τέρατα» τον βλέπουμε πάνω σε μια πόρτα.

Στο «Λίλο και Στιτς» το Α113 βρίσκεται στην ταμπέλα αυτοκινήτου.

Πεντακάθαρα μπορεί να τον διακρίνει κανείς στο μπροστινό μέρος ενός τρένου στο παραμύθι «Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος».

Εμφανίζεται ακόμα και στο «Avengers», όπως είχαν προσέξει οι πλέον παρατηρητικοί.

Δεν λείπει βέβαια ούτε από τηλεοπτικές σειρές όπως «Οι Σίμπσονς», όπου εντοπίστηκε και μάλιστα καθαρά, πέραν της μίας φοράς.

Το μυστήριο του Α113 ήταν ό,τι καλύτερο για τους λάτρεις των ευφάνταστων σεναρίων, μόνο που πια φτάνει στο τέλος του. Οπως αποκαλύφθηκε, πρόκειται για τον αριθμό της τάξης στο Ινστιτούτο Τέχνης της Καλιφόρνια, από όπου έχουν βγει πολλοί από τους διασημότερους δημιουργούς κινουμένων σχεδίων, οι οποίοι εργάζονται τις τελευταίες δεκαετίες στη Disney.

Οπότε η εμφάνισή του σε πλάνα ή καρέ διάσημων ταινιών στάθηκε για χρόνια ένα εσωτερικό μυστικό των ίδιων των πρώην φοιτητών, νυν κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου, που ήθελαν να στείλουν με το δικό τους δημιουργικό τρόπο χαιρετισμό σε παλιούς καθηγητές και συμφοιτητές και να αποδώσουν φόρο τιμής στην τάξη τους, στον χώρο, από όπου πολλά μαγικά παραμύθια ξεκίνησαν..
grxpress
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ