2017-11-09 00:00:30
Φωτογραφία για Πόσο kinky είσαι; Τα ζώδια παίρνουν σειρά από το πιο πρόστυχο στο πιο ξενέρωτο!
Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα στο κρεβάτι που άλλοτε ταιριάζουν ή και όχι με εκείνα της αντίπερα όχθης. Αν θες να κάνεις μια μικρή ανασκόπηση πριν βρεθείς στα σεντόνια του/της, δες εδώ τι τύπος είναι στο σεξ με βάση το ζώδιο του και πάρε μια μικρή γεύση από το τι σε περιμένει.

Εδώ είναι τα ζώδια με σειρά κατάταξης από το πιο καυτό έως το πιο...βαρετό στο κρεβάτι:

Κριός (#1)

Ο Κριός είναι ο Κρίστιαν Γκρέυ του ζωδιακού κύκλου. Είναι περιπετειώδης, παρορμητικός και γενικά... των άκρων. Οι σαδομαζοχιστικές καταστάσεις είναι το φόρτε του, γιατί από τη μία του αρέσει να έχει το πάνω χέρι κι από την άλλη να τον κάνει ό,τι θέλει το ταίρι του. Θέλει συνεχώς να επισημαίνει την κυριότητά του, αλλά περιμένει και από εσένα ακριβώς το ίδιο. Είναι πάντα μέσα σε ό,τι μπορεί να τον κάνει να αισθάνεται ζωντανό. Για έναν Κριό όλα έχουν να κάνουν με την ορμή, τη συγκίνηση και το έπαθλο.




Δίδυμοι (#2)

Ο Δίδυμος είναι προμελετημένος βιτσιόζος. Δουλεύει σκληρά για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ξεκινάει το παιχνίδι του με βρώμικα μηνύματα και ίσως να στείλει και κάποιες πικάντικες φωτογραφίες. Χωρίς καμία αμφιβολία, ένας Δίδυμος είναι άσσος στα προκαταρκτικά. Δε διστάζει μάλιστα να φέρει και... παρέα στο κρεβάτι, είτε αυτό είναι φαγητό είτε sex toys, αφού θεωρεί πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσει την κατάλληλη ένταση. Για έναν Δίδυμο, όλα είναι θέμα δημιουργικότητας.



Αιγόκερως (#3)

Ο Αιγόκερως είναι η πρόστυχη ντίβα του ζωδιακού. Ξέρει πώς να αναδεικνύει τη σεξουαλικότητά του κι αυτό είναι που τον κάνει ακαταμάχητα σέξι, χωρίς να το προσπαθεί πολύ. Γοητεύεται με το να πείθουν το ταίρι του να ακολουθεί τις τρελές φαντασιώσεις του. Μόνο ένας Θεός ξέρει τι μπορεί να σκαρώσει ένας Αιγόκερως να κάνει στο κρεβάτι του.



Καρκίνος (#4)

Όσο ευαίσθητος είναι ο Καρκίνος στη ζωή του, άλλο τόσο σκληρός και επιθετικός μπορεί να γίνει. Αν σου τύχει να πας με Καρκίνο, καλύτερα να προσέχεις. Γιατί μπορεί να γίνει αμείλικτος σε σημείο να σου αφήσει σημάδια για μέρες. Μπορεί εκτός κρεβατοκάμαρας να είναι απίστευτα γλυκός και τρυφερός, αλλά με το που μείνετε οι δυο σας, του βγαίνουν προς τα έξω ζωώδη ένστικτα. Για τους Καρκίνους, όλα έχουν να κάνουν με την αίσθηση του κινδύνου.



Παρθένος (#5)

Ο Παρθένος είναι αυτό που λέμε... τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Όσο χαριτωμένος και αθώος μπορεί να δείχνει στην καθημερινότητά του, όταν μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα γίνεται πρόστυχος και πολύ παιχνιδιάρης. Αυτό που δεν περίμενες ποτέ να μάθεις όμως είναι ότι η κρυφή φαντασίωση ενός Παρθένου είναι να συμμετάσχει σε ένα αξέχαστο «τρίο». Θέλει να εμπλέκεται συνεχώς σε πράγματα και καταστάσεις που είναι ενάντια στους κανόνες. Για τους Παρθένους, το πιο σημαντικό είναι η εξερεύνηση.



Τοξότης (#6)

Ο Τοξότης είναι ο πορνοστάρ του ζωδιακού. Τι θέλω να πω; Για παράδειγμα, η ευχή ενός Τοξότη θα είναι να προλάβει να γυρίσει ένα sex tape προτού πεθάνει. Του αρέσει να είναι πρόστυχος και να γίνεται «φτηνός» και ξέρει να το γιορτάζει κάθε φορά με τον καλύτερο τρόπο. Ένας Τοξότης θέλει απλά να δοκιμάσει ό,τι υπάρχει εκεί έξω.



Σκορπιός (#7)

Μπορεί να περίμενε κανείς τον Σκορπιό να φιγουράρει πρώτος στη λίστα, αλλά να που τελικά βρίσκεται κάπου στη μέση, αφού μιλάμε για κλασσική περίπτωση. Του αρέσει ιδιαίτερα το πρωκτικό σεξ. Μπορούν να το κάνουν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ακόμα και δύο φορές αν γίνεται. Για έναν Σκορπιό, αυτό είναι το απόλυτο ξάναμμα και τίποτα άλλο στον κόσμο δεν μπορεί να το ανταγωνιστεί.



Ιχθύς (#8)

Ο Ιχθύς μας είναι ένα τσακ πιο πικάντικος από τους υπόλοιπους. Κρατάει πάντα τη σεξουαλική του ζωή ενδιαφέρουσα και συναρπαστική, με διάφορα πονηρά κόλπα όπως για παράδειγμα αγοράζοντας πρόστυχα εσώρουχα ή χορεύοντας αισθησιακούς χορούς στο/στη σύντροφό του. Για έναν Ιχθύ, αυτό που μετράει πάνω απ' όλα είναι η προσπάθεια.



Υδροχόος (#9)

Σαν ελεύθερο πνεύμα που είναι ο Υδροχόος δε θα του αρέσει κάτι άλλο πέρα από το βρώμικο σεξ. Τον εξιτάρει ιδιαίτερα το σεξ σε δημόσιο χώρο και δεν ντρέπεται καθόλου να τον ακούσουν, ίσα ίσα που αυτό θέλει να πετύχει. Ωστόσο, δεν του αρέσει να χρησιμοποιεί προφύλαξη, διότι θέλει να νιώθει απελευθερωμένος κατά τη διάρκεια της πράξης. Το παν για έναν Υδροχόο; Η ευαισθησία.



Λέων (#10)

Τι μετράει για τον χαδιάρη Λέοντα στο κρεβάτι; Εσύ! Θα σε πνίξει στα φιλιά, τις αγκαλιές και τα γλυκόλογα. Θα κοιμηθεί μαζί σου και την επόμενη μέρα θα σου φτιάξει πρωινό. Ένας Λέοντας κάνει κυρίως «έρωτα».



Ζυγός (#11)

Ο Ζυγός είναι μία ρομαντική ψυχή. Το να σε ευχαριστήσει είναι η προτεραιότητα του. Πάντα θα σου προσφέρει στοματικό σεξ, θα σου σφίξει το χέρι και θα σε φιλήσει τρυφερά. Θα σε κάνει να λιώσεις από το πόσο έντονα σε κοιτάει μέσα στα μάτια μέχρι να φωνάξεις το όνομά του. Για έναν Ζυγό, το παν είναι η αφοσίωσή του σε εσένα.



Ταύρος (#12)

Ο καημένος Ταύρος δυστυχώς είναι λίγο (έως πολύ) βαρετός. Είναι πολύ εύκολο να ενθουσιάσεις έναν Ταύρο στο κρεβάτι. Του αρέσουν κυρίως οι «ξεπέτες» να το πούμε και έτσι. Δεν τον νοιάζει αν είναι βαρετό το σεξ είτε μεθυσμένο ή πολύ απλά αν γίνεται μία φορά την εβδομάδα. Ένας Ταύρος το μόνο που θέλει είναι να γίνει η δουλειά.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ