2017-11-26 09:30:05
Φωτογραφία για Στρατόπεδο Παπάγου: Η τρίτη «έφοδος» στο Πεντάγωνο
Θλιβερό θέαμα η εισβολή του «Ρουβίκωνα» στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, που προκαλεί ερωτή­ματα και εύλογη ανησυχία στους Έλληνες πολίτες. Ωστόσο, η παράνομη εισβολή στον θεωρητικά του­λάχιστον καλύτερα φυλασσόμενο χώρο, στο ΥΠΕΘΑ, δεν είναι πρωτοφανής!

Τα μέτρα ασφαλείας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχουν καταρρεύσει και σε άλλες δύο περι­πτώσεις πριν από τη εισβολή της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας». Επί υπουργίας Π. Μπεγλίτη, όταν έξαλλοι απόστρατοι χρησιμοποίησαν βία και μπούκαραν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας φωνάζοντας χυδαία συνθήματα κατά της πολιτικής ηγεσίας. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς σήμερα εξανίστανται για τους μπουκαδόρους του «Ρουβίκωνα»! Αυτή ήταν η πρώτη φορά.

Ακολούθησε εισβολή και από τους εργαζομέ­νους στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά επί υπουργίας Π. Παναγιωτόπουλου. Και τότε έγιναν ΕΔΕ και όμως τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα. Δυστυχώς, διασύ­ρονται οι Ένοπλες Δυνάμεις με αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα. Και, το χειρότερο, απουσιάζουν η αυτο­κριτική και η ευθιξία των υπευθύνων, ενώ περισσεύει η υποκρισία Χ.Α.Κ.


(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-25/11/2017 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ