2017-11-27 12:08:58
Φωτογραφία για Πάτρα: Το στερνό αντίο σήμερα στον 29χρονο Σπύρο Αβράμη-«Ελα το βράδυ να μου πεις καληνύχτα»
Σήμερα το μεσημέρι οικογένεια, συγγενείς, συμπαίκτες, φίλοι, θα αποχαιρετίσουν τον 29χρονο ποδοσφαιριστή Σπύρο Αβράμη ο οποίος έχασε χθες τη μάχη που έδινε για τη ζωή του, νοσηλευόμενος για τρεις εβδομάδες στη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.

Η περιπέτεια της υγείας του, που είχε τραγική κατάληξη, ξεκίνησε όταν ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Πάτραι, ανέβασε πυρετό, και καθώς αυτός δεν υποχωρούσε κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΓΝΠ, όπου και εισήχθη στη ΜΕΘ και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση, μέχρι και χθες το πρωί.

Ο Σπύρος Αβράμης ξεκίνησε από τους μικρούς του Πατραϊκού και στη συνέχεια είχε πολύ καλή ποδοσφαιρική πορεία, παίζοντας σε Ικαρο Πετρωτού, Φαραϊκό, Αχιλλέα Καμαρών, Αχαϊκή, Περιβόλα, Αρη Πατρών, Αχαιό, Πανμοβριακό, με τελευταία του ομάδα τον ΑΠΣ Πάτραι.

Ηταν επίσης από τους ιδρυτές της ομάδας μπιτς σόκερ Νάπολης Πατρών και μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας, ενώ εργαζόταν στο ασφαλιστικό γραφείο του αδελφού του.


Η κηδεία του 29χρονου Σπύρου θα γίνει σήμερα, στις 2.30 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα. Η ταφή θα γίνει στο Β΄Δημοτικό Κοιμητήριο Λεύκας.

Επιθυμία της οικογένειας, είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκλονίζει το μήνυμα της αδελφής του Σπύρου, Ιωάννας στο facebook:

«Πολύτιμε μου καλό ταξίδι. Σ’ αγαπάω τόσο πολύ το ξέρεις. Πάντα θα είσαι μαζί μας το ξέρω. Πες στο Θεό όμως οτι είναι κλέφτης και μας πήρε το πιο πολύτιμο δώρο που είχαμε. Αγγελος εδώ 29 χρόνια.

Είμαι πολύ περήφανη που είσαι αδερφός μου, αίμα μου. Ελα το βράδυ να μου πεις καληνύχτα και να με φιλήσεις όπως κάθε βράδυ. Στη Γιαννουλιτσα σου. Σε λατρεύω», έγραψε στο προφίλ της.

Συγκινητικά είναι και τα μηνύματα φίλων και συμπαικτών του, οι οποίοι τον τον αποχαιρετούν με μηνύματα στο facebook:

Την αγάπη την έλεγαν Spyros Avramis

Τα ρούχα σου ειχαν χρώμα απ το μενταγιόν σου

Το μενταγιόν σου ειχε χρώμα απ τα ματια σου

Τα Ματια σου είχαν το χρώμα απ την ψυχη σου

Η ψυχη σου αγκάλιαζε τον ουρανό

Ο ουρανός τραγουδούσε στην καρδια μου

Η καρδια μου χτυπούσε μονο για να σε συναντησω Συμπαιχτη μου, ευγενικη μου ψυχη , μα πανω απ ολα ΑΝΘΡΩΠΕ , εκει που πας να μας περιμενεις και μας!

Θα έρθουμε κι εμείς!απλα οσο διαστημα ειμαστε μακριά σου,να θυμασαι πως ποτε μου δε θα σε ξεχάσω Διοτι ενα διάλειμμα κανουμε!

Θα βρεθουμε !

Θελω Απλα να γνωριζεις πως το κενό σου ειναι μεγάλο Αλλα ο Θεός θα σε εχει στην αγκαλιά του! Διοτι πραγματικα εδω στη γη ησουν περαστικός φτερωτε Άγγελε μου!

Απλα οταν θα μας κοιτας απο ψηλά και θα μας βλεπεις λυπημένους φρόντισε το αστερι σου να μας φωτίζει τοσο λαμπερά για να μας κανεις συντροφιά !

Εις το επανιδείν λοιπον….

Φωτογραφία του Aggelos-Andreas Varnakiotis.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω… Μαχητής ήσουν μαχητής έφυγες….κρίμα πολύ κρίμα φιλαράκι Spyros Avramis το χαμόγελο σου κ την δοτικότητα σου δεν θα τα ξεχάσω ποτέ.. Καλό ταξίδι………

Φωτογραφία του Μαρινος Χειροποίητα.

  Η θλίψη μεγάλη, η απογοήτευση ακόμη μεγαλύτερη, γιατί οι προσευχές μας δεν εισακούστηκαν. Ίσως αυτός ο κόσμος να μην ταίριαζε στο ήθος και την καλοσύνη σου. Καλό Παράδεισο και η ψυχή σου να αναπαυθεί εκεί ψηλά. Καλή Δύναμη και κουράγιο στους δικούς σου, αλλά και στην ομάδα σου Napoli Patron beach soccer club!!!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ