2017-12-01 12:10:03
Φωτογραφία για Ι. ΤΟΥΝΤΑΣ Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
Κύριε Δήμαρχε ο Ι.Τούντας σας έδειξε τον πιο εύκολο δρόμο να μαζέψετε όσα έχετε υφαρπάξει και να τα εξαφανιστείτε.

Εσείς, συμπεριλαμβανομένης και ολόκληρης της κομπανίας που αποτελεί την παράταξή σας, επιλέξατε να ρίξετε μια ζεμπεκιά μαγκιάς και να σπάσετε πιάτα για να σώσετε την ανύπαρκτη τιμή της κας Ζήση, χρεώνοντας —από τα χρήματα των δημοτών, σε μια φοβερή περίοδο κρίσης— 6.500€ σε ένα δικηγορικό γραφείο —από το οποία, φυσικά, παίρνετε και τα ποσοστά σας— για ένα θέμα που οι ενέργειες του κυρίου Ι. Τούντα το έχουν καταστήσει οριστικά τελεσίδικο.

Ευτυχώς το "Πασάς στα Σπάτα" τελειώνει όταν φτάσει η ατασταλεία να ελεγχθεί από τον Επόπτη, στην Περιφέρεια.  

Ο Επόπτης κατακεραυνώνει εσένα, τον πονηρό, βλαχοδήμαρχο και φυσικά όλους τους γελοίους Δημοτικούς Συμβούλους που αποδέχθηκαν ένα τόσο υπερβολικό ποσόν απλά και μόνο για το κύρος μιας Δημοτικής Συμβούλου που μπήκε με το ζόρι στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού είναι η τελευταία σε ψήφους.


Εκτός αυτού, η κα Ζήση έχει προϊστορία και ιστορία μαζί σας. Όχι μόνο δεν έπρεπε να διανοηθείτε να την προτείνετε για ΠΔΣ  —ειδικά μετά τα αποδεδειγμένα ατοπήματα και ατασταλίες που έχει κάνει— σύμφωνα και με τις καταγγελίες και του τέως Γ.Γ. του δήμου!

Το μόνο ηθικό δικαίωμα που έχει επειδή είναι αιρετή θα ήταν να κάθεται κάπου παράμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο και όταν εκφωνείται το όνομά της να απαντά "Ναι", "Όχι" ή "Παρών".

Αλλά, βλέπεις κ.Δ.Μάρκου "καιρός γαρ εγγύς". Δεν είμαστε όλοι κουτοπόνηροι, αγράμματοι και άξεστοι σαν εσένα!!

Πρότεινες την Ζήση για ΠΔΣ για να ελευθερωθεί η θέση της προεδρίας της Εκπαιδευτικής επιτροπής, την οποία και πήρες, ειδικά αφού ήξερες ότι επρόκειτο να πραγματοποιηθεί και η αγορά των "χρυσών" χωραφιών και ήθελες να είσαι μόνος σου, χωρίς κάποιον ακόμη να τα μοιραστείτε. Αλλά αγνόησες υπεροπτικά τον άνθρωπο που σε έκανε δήμαρχο, με τις ψήφους του. Είσαι Δήμαρχος "Ελέω" Ι.Τούντα.

Εσύ προσωπικά σαν άτομο ακόμη δεν έχεις εκτεθεί ποτέ στην κοινή γνώμη ώστε να έχεις αποτιμηθεί σε ψήφους. Είσαι ένας απλός, τιποτένιος. αχυράνθρωπος.

Τον Ι.Τούντα όλοι μπορούμε να τον χλευάζουμε για οτιδήποτε αλλά είναι έτσι τα τελευταία 40 χρόνια.

Ο τελευταίος που θα μπορούσε να τον κατηγορήσει είσαι εσύ που ούτε καν ζεις στα όρια του Δήμου που κατοικείς. Όταν έφτιαχνες το ψηφοδέλτιό σου ήξερες πολύ καλά την δύναμή του και αυτό επαληθεύθηκε με τους ψήφους που σου έφερε.

Πέρασαν 4 χρόνια και ήταν η ώρα του, αξιοκρατικά, να πάρει μερίδιο από την εξουσία. Αλλά εσύ, σαν κλασικό λαμόγιο, αφού ξεγέλασες τους δημότες για το ΚΕΛ, νόμιζες ότι μπορούσες να "αλωνίζεις".  Όταν ο Ι.Τούντας έχασε την πρώτη προσφυγή στην Περιφέρεια φαντάστηκες ότι την γλύτωσες. Έλα όμως που ο Ι.Τούντας, ηθικά δεν μπορούσε να αντέξει να είναι ΠΔΣ η τελευταία σε ψήφους και το πήγε και στο Δευτεροβάθμιο.

Μετά από αυτό η υπόθεση τελείωσε. Δε υπάρχουν ένδικα μέσα ανατροπής αυτής της Απόφασης. Ο Ι.Τούντας σε αποκεφάλισε.

Ο Ι.Τούντας, λειτουργώντας ομαδικά και παραταξιακά, σου έδωσε την ευκαιρία στην Δεύτερη εκλογή να υποχωρήσεις και να γίνει ΠΔΣ.

Εσύ επιμένεις στην απάτη και με την μεγαλύτερη διαπλοκή ξεφορτώνεσαι τον Ι.Τούντα, καταστρέφεις την πολιτική καριέρα ενός νέου ανθρώπου εξευτελίζοντας τον στην συνείδηση της τοπικής κοινωνίας, γιατί απλά εκείνος είναι μικρότερη και χειρότερη μαριονέτα από εσένα.

Ο Ι.Τούντας καταλαβαίνοντας πλέον πόσο εγωπαθείς, επαρμένος είσαι άλλαξε πολιτική γραμμή, και άφησε τον Φύτρο να αυτοεξευτελίζεται και να γελοιοποιεί εσένα.

Το πόσο σοφή ήταν η πολιτική στροφή του Ι.Τούντα, κάτι που κανείς σας δεν το κατάλαβε!! Φυσικά πως μπορούν να το καταλάβουν οι γύφτοι που κλέβουν μια αντίκα και την πουλάνε για σίδερο, χωρίς να μπορούν να την αποτιμήσουν!

Τώρα έρχεται η απόφαση του επιτρόπου που υποδεικνύει ότι είσαι υπερβολικά "λίγος" για το αξίωμα που κατέχεις.

Ακόμη και ο εξευτελισμός σου, στην διάρκεια της συνεδρίασης, που σηκώθηκες, μελανιασμένος νομίζοντας ότι ο Ι.Τούντας ερχόταν να σε δείρει —ξέροντας από τον εαυτό σου ότι αν είχες την δική του σωματική δύναμη θα πλάκωνες οποιονδήποτε σου αντιτίθεται— στέρησες το νόμιμο δικαίωμα ενός Δημοτικού Συμβούλου να διαβάσει μια δήλωσή του.

Μην μελανιάζεις απ΄τον φόβο, πριν σου συμβεί. αν κάτι τέτοιο ήταν στις προθέσεις του μπορεί να σε κάνει μελιτζανί για μήνες. Αλλά, για άλλη μια φορά, αποδείχθηκε ότι ο Ι.Τούντας έχει αυτοέλεγχο και κινείται πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας.

Τελικά ο Δ.Μάρκου εξώθησε έναν ακόμη Δημοτικό Σύμβουλο να καταφεύγει στα ΜΜΕ μήπως ακουστεί!

Αυτό είναι ντροπιαστικό και υποτιμητικό για το κλίμα που κατάφερε να δημιουργήσει στα Δημοτικά Συμβούλια.

"Σίσυφος"

Σας παραθέτω την δήλωση του Ι.Τούντα που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει και την έστειλε στην anatakti.gr μαζί με το σχετικό Έγγραφο του Επόπτη:

1)Προεδρία Ζήση

α) Κύριε Δήμαρχε γιατί δεν ενεκρίθη απ΄την επίτροπο η εντολή πληρωμής του εντάλματος που (φαντάζομαι κάτω απ΄την ασφυκτική πίεση στους Συμβούλους σας, όσους “ελέγχεται” τέλος πάντων, στην συγκεκριμένη περίπτωση 16) ψηφίστηκε το ποσό των 6.500 ευρώ για την περιβόητη δικηγορική εταιρία «Παπακωνσταντίνου Χλέπα και συνεργάτες» για τις ιδιαίτερες εξειδικευμένες γνώσεις τους σχετικά με την ακύρωση της Απόφασης της επιτροπής του άρθρου 152 (Απόφαση η οποία βγήκε απ΄την επιτροπή κατόπιν δικιάς μου προσφυγής). Μήπως γιατί ο λόγος χρησιμότητας αυτού του εξόδου (6.500ευρώ) ήταν φαιδρός;;;

Όσοι θυμούνται εδώ μέσα (εγώ θυμάμαι). Ο λόγος που επικαλεστήκατε ήταν το ότι αν δεν κυνηγήσετε (δικαστικά) αυτήν την αποτυχημένη επιλογή, μοναδική σε όλη την επικράτεια, κινδυνεύει ο Δήμος μας να πάθει σημαντικές ζημιές!!! Από πιθανή ακύρωση των Δημ. Συμβουλίων που είχαν πραγματοποιηθεί στην σύντομη προεδρία της!!!

Πράγμα που είναι φαιδρό – γελοίο και ψέμα, μεγάλο ψέμα!!! Που αν μη τι άλλο δείχνει και υποδηλώνει πολιτική Ανανδρία!!! Γιατί πως αλλιώς να την χαρακτηρίσω όταν εσκεμμένα και με δόλο ξεγελάσατε τους 16 φουκαράδες δημοτικούς συμβούλους σας (όσοι έχουν απομείνει τέλος πάντων) λέγοντάς τους τέτοια ψέματα!!!

Γιατί μη μου πείτε ότι δεν ξέρατε ότι τέτοιος λόγος δεν συνέτρεχε! Εγώ ένας απλός Δ.Σ. είχα ρωτήσει την Περιφέρεια και είχα μάθει με βεβαιότητα ότι τέτοια περίπτωση δεν υφίστατο!!! Μάλιστα στο ερώτημά μου η περιφέρεια μου είχε πει προφορικά ότι εάν ο Δήμος σας θελήσει και γραπτή απάντηση – τοποθέτηση περί του Αληθούς αυτού που ανέφερα (ότι δεν συντρέχει κίνδυνος) θα την έχει ευχαρίστως εύκολα!!!

Αλλά ας έλθουμε στον θεσμικό σας ρόλο! Έστω και σήμερα έχετε το θάρρος;; Εδώ μέσα παρουσία όλου του Δ.Σ. να πείτε επιτέλους την αλήθεια; Να μας πείτε δηλαδή τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια! Ότι δηλαδή ο λόγος που προβήκατε σε αυτήν την κατάπτυστη ενέργεια σας παρασύροντας και τους 16 φουκαράδες Δημ. Συμβούλους σας; Δεν ήταν αυτός ο γελοίος (το ψέμα σας δηλαδή); Αλλά ότι παλεύεται μάταια να σώσετε το καταρρακωμένο γόητρό σας; Γόητρο που έχει ξευτελιστεί απ΄τις αλλεπάλληλες λάθος επιλογές σας (Ζήση πρώτα, Φύτρο μετά) και μη μου πείτε ότι δεν ήταν λάθος!!! Γιατί και οι δύο επιλογές σας δεν έτυχαν της αποδοχής του σώματος!

Στην πρώτη περίπτωση η κυρία Ζήση πήρε μόνο 12 ψήφους στους 33 Δημ. Συμβούλους.

Στην δεύτερη περίπτωση ο κύριος Φύτρος 15 στο σύνολο.

Ενώ το λιγότερο που χρειάζονταν ήταν 17. Για να μην αναφέρω τους 30 που είχε πάρει ο πραγματικά άξιος Κος Κατραμάδος.

Και ερωτώ Κύριε Δήμαρχε: Γιατί παίζετε με τα χρήματα των συνδημοτών μας; Είναι δικά σας;;;

Αυτός που είχε έννομο συμφέρον ήταν μόνο η κυρία Ζήση και όχι το σώμα (άλλωστε ο κύριος Φύτρας πήρε 3 ψήφους περισσότερους απ΄την κυρία Ζήση 15).

Γιατί λοιπόν σπαταλάτε το ευρώ του κάθε συνδημότη μας που πασχίζει να πληρώσει τους Δ.Φ. τα Δ.Τ. και το νερό του; Μήπως το θεωρείτε δικό σας (τα χρήματα); Αν "ναι" πλανάστε οικτρά!

Εγώ όταν προσέφυγα (σε παρανομία όπως πίστευα και δικαιώθηκα) τα χρήματα για τον Δικηγόρο τα έβαλα από την τσέπη μου και όχι από το ταμείο του Δήμου!

Άλλωστε η κυρία Ζήση έδειχνε ότι έχει οικονομική άνεση. Είχε δηλώσει εδώ μέσα όπως και σε Μ.Μ.Ε. ότι τα χρήματα της αμοιβής της Προέδρου θα τα έδινε στα σχολεία της πόλης μας.

Τώρα τι έγινε; Από εκεί που θα έδινε στα σχολεία όχι μόνο δεν έδωσε αλλά τους ζητάει να πληρώσουν για λογαριασμό της. Ήμαρτον!

2) Προεδρία Φύτρου

Κύριε σημερινέ πρόεδρε Αντώνη Φύτρο (ελπίζω και αυριανέ) τώρα θέλω να έλθω και σε εσάς αν μου επιτρέπεται; Κύριε Φύτρο σε προηγούμενο Δ.Σ. ενοχληθήκατε όταν συνάδελφοί, σας αποκάλεσαν Δοτό(αλήθεια ξέρετε τι σημαίνει Δοτός); Θα μπορούσα εγώ να σας χαρακτηρίσω Διορισμένο!! Αν θέλετε και από τον Καλλικράτη! Πότε όμως; Αν σας διόριζε ο Καλλικράτης!! Εδώ σας διόρισε ως εγκάθετο (αυτό σημαίνει Δοτός) ο κύριος Δήμαρχος ( Γιατί πως αλλιώς να χαρακτηρίσω το όλο σκηνικό που παίχθηκε για να φτάσουμε μετά από 5 ημέρες να γίνεστε εσείς Πρόεδρος;! Ο 12ος στη σειρά;;

Μήπως θυμάστε; Αν όχι να σας το θυμίσω εγώ!! Πριν από εσάς υπήρχαν “προπορευόμενοι σε σταυρούς προτίμησης 11 Δημοτικοί Σύμβουλοι! Μεταξύ αυτών ήμουν και εγώ 7ος και ο κύριος Τυράκης 9ος (ο οποίος βέβαια για τους δικούς του λόγους τότε είχε ανεξαρτητοποιηθεί, που σημαίνει ως μη ανήκοντας στον συνδυασμό δεν είχε την δυνατότητα να διεκδικήσει αυτήν την τόσο τιμητική θέση). Έπρεπε λοιπόν. (Αν και για μένα έπρεπε την ίδια Κυριακή), όπως άλλωστε ορίζει ο Καλλικράτης να είχε γίνει η διαδικασία – Δηλαδή μετά την αποτυχία του εκτιθέμενου (Φύτρου) για την αιρετή και τόσο τιμητική θέση του Προέδρου, Να είχε ανακοινωθεί ο Νέος Πρόεδρος όπως ορίζει ο Καλλικράτης και όχι να μαγειρεύεται απ’ τον ίδιο τον Δήμαρχο, 5 μέρες μετά!! Και γιατί είπα μαγειρεύεται; Γιατί που στραβού Διαβόλου, εντάξει, ο Τυράκης εντάξει, εγώ ( που για μένα θα αναφερθώ στη συνέχεια) όλοι οι άλλοι 9 δεν επιθυμούσαν; ή δεν αισθανόντουσαν ικανοί για αυτήν την τόσο τιμητική θέση!!;;

Δεν ξέρω! Αλλά θα ήθελα όπως και όλοι μας εδώ μέσα να μάθουμε;; Αλήθεια Κύριοι, γιατί δεν την αποδεχθήκατε την θέση;; Μήπως δεν θα σας τιμούσε;; ή μήπως γιατί πιστεύατε ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολη θέση και δεν θα το καταφέρνατε;!!

Αλλά για να μη μακρηγορώ κάπου εκεί μέσα στους 11 ήμουν και εγώ 7ος. Αυτός που δεν θα την αρνιόμουν (αυτό άλλωστε είχε καταγραφεί —την είχα ήδη διεκδικήσει).

Έπρεπε λοιπόν κύριε Φύτρο να βγω και εγώ από την μέση για να φτάσουμε σε εσάς, στον 12ο!!! Και τότε, τι σκαρφίστηκε λοιπόν, ο πολυμήχανος Δήμαρχός μας; Να με πετάξει έξω απ’ τον συνδυασμό (αποπέμποντάς με) για πειθαρχικό παράπτωμα λέει που είχα διαπράξει πριν 7 μήνες!! Άκουσον-Άκουσον, είχε αφήσει 7 μήνες να περάσουν και το θυμήθηκε τώρα που θα του χάλαγε η συνταγή!!

Να μην αναφέρω ποιο ήταν το παράπτωμα, γιατί θα γελάσουν και οι πέτρες. Εδώ όμως υπάρχει και ένα άλλο!!!!!!!

Δυστυχώς υποχρέωσε 14 συναδέλφους μου (του πρώην συνδυασμού μου) να υποκύψουν στις ευτελής-αλαζονικές και αντιδημοκρατικές τακτικές του!!

Δυστυχώς!! Τέλος πάντων, ας είναι!!!

Έτσι λοιπόν κύριε Φύτρο, με αυτά και με αυτά, είστε σήμερα Πρόεδρος!! Δοτός λοιπόν ή αν θέλετε εγκάθετος Πρόεδρος!

Μη παραπονιέστε λοιπόν, όταν σας αποκαλούν έτσι!! Γιατί έχετε δώσει και εσείς με την συγκατάθεση και την αποδοχή σας δικαιώματα!!

Δυστυχώς γιατί είστε ΝΕΟΣ!!!

Ευχαριστώ

Ιωάννης Τούντας

Διαβάστε και την έκθεση του Επόπτη! Είναι πραγματικά αποκαλυπτική! (πατήστε στον σύνδεσμο για να μεγαλώσει:

Ακύρωση Επόπτη Περιφέρεια Αττικής 2017

"Σίσυφος"

Μπράβο σου Δ.Μάρκου! Με τις τακτικές σου αυτές εξασφαλίζεις ότι ο επόμενος Δήμαρχος θα είναι ο Ι.Τούντας και με την ιδιαίτερη προσωπική σου αντιπαλότητα θα ξεκινήσεις με χειροπέδες.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ