2017-12-10 16:39:45
Φωτογραφία για Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ στη Λάρισα (φωτογραφίες)
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Λάρισας (πρώην Ακαδημία) με την συμμετοχή των ομάδων  Ένωση Αστυνομικών Λάρισας, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ,Ένωση Αστυνομικών Μαγνησίας και Ένωση Αστυνομικών Νοτίου Δωδεκανήσων.                                               

 

Η ανακοίνωση:

  Το τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς η προσπάθεια του σωματείου μας εκτός από τις συμμετέχοντες ομάδες στηρίχτηκε από πλήθος φιλάθλων πολιτών και συναδέλφων οι οποίοι με την παρουσία τους συνετέλεσαν στο να συγκεντρωθεί ένα αρκετά ικανό χρηματικό ποσό προς ενίσχυση του θεραπευτηρίου χρόνιων παθήσεων‘’ΑΡΙΣΤΕΥΣ’’.           

 

                                                     

Διεξήχθησαν τέσσερις συναρπαστικοί αγώνες στα πλαίσια του ευ αγωνίζεστε όπου την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα της Λάρισας την δεύτερη η ομάδα των Δωδεκανήσων την τρίτη η ομάδα της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου και την τέταρτη η ομάδα της Μαγνησίας.     


    

                                               

Η ένωση μας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους   βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση του τουρνουά και ιδιαίτερα.     

 

  Τις τέσσερις συμμετέχοντες ομάδες. Το Σ.Μ αγορά, τα τυροκομικά ΜΠΙΖΙΟΣ καθώς και τον ιδιώτη κ.ΣΥΝΤΕΤΑ Βασίλειο για την ευγενική χορηγία ικανού χρηματικού ποσού. Επίσης ευχαριστούμε για την υποστήριξη τους την Π.Ο.ΑΣ.Υ. την Ένωση Αξιωματικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, τον ΙΡΑ Τ.Δ Λάρισας και τον Δήμο Λαρισαίων για την παραχώρηση του γηπέδου.                            

                                           

  Στην εκδήλωση  παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ.ΠΑΙΔΗΣ Αθανάσιος ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων κ.ΚΩΣΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας Υποστράτηγος κ.Δημήτριος ΚΟΤΣΙΑΦΤΗΣ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος ΑΓΑΚΟΣ,ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Λάρισας κ.ΤΣΙΩΡΑΣ Χρήστος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας ταξίαρχος κ.Ιωάννης ΤΟΛΙΑΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας κ.Αγάπιος ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ.ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας  κ.Αθανάσιος ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ και σχεδόν σύσσωμο το Δ.Σ της Ε.Α.Λ.          

    

    Ο Πρόεδρος Τ.Δ ΙΡΑ Λάρισας κ.ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Αχιλλέας οι Πρόεδροι των Ενώσεων Αστυνομικών Νοτίου Αιγαίου και Μαγνησίας κ.κ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ και ΔΙΧΤΑΣ Ανάργυρος το μέλος του Δ.Σ του ιδρύματος εξοχών της ΕΛ.ΑΣ κ.ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος ενώ την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ» εκπροσώπησε ο κ. Δημήτριος ΜΑΝΔΑΛΩΖΗΣ Διευθυντής Λειτουργίας και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας  κα Ειρήνη ΖΑΒΡΙΔΟΥ.                 

                                                               

   Για μια ακόμη φορά η Ένωση μας συναισθανόμενη τις δυσκολίες της εποχής  διέδωσε το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο δείχνοντας ταυτόχρονα το κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού.

 

                                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

                        Ο                                                                 Ο

                ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

      ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                         ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ