2017-12-20 22:35:40
Φωτογραφία για Βαγγέλης Περρής VS Γιώργος Λιάγκας: Τι λέει για το «Late Night»;
Κόντρα δίχως τέλος Δε μάσησε τα λόγια του ο Βαγγέλης Περρής στη νέα του συνέντευξη στην Πολυξένη Καραμίχα για τη Real Life.

Ο Mr. Rodeo, Βαγγέλης Περρής, μίλησε μεταξύ άλλων και για το «Late Night» του Γιώργου Λιάγκα, μη διστάζοντας να εκφράσει την όχι και τόσο καλή άποψη που έχει για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν.

Σε ερώτηση που αφορά στο ντεμπούτο του Γιώργου Λιάγκα σε βραδινό σόου, ο ίδιος υπήρξε σαφέστατος:

«Η εκπομπή του διαθέτει πολλές ενότητες, όμως, δεν έχουν ακόμα ομογενοποιηθεί, επομένως είναι πολύ δύσκολο να προκύψει μία και μόνο τοποθέτηση. Η αρχική παρλάτα αποτελεί μία από τις αδυναμίες της. Όχι ότι πρέπει να έχεις πτυχίο stand up comedian για να την κάνεις, αλλά ο Λιάγκας πιστεύει ότι μπορεί να υλοποιήσει πολύ περισσότερα από τις δυνατότητές του.

Στη συγκεκριμένη ενότητα έχει μάλιστα ενσωματώσει και τα γελάκια που βάζουν οι Αμερικανοί συνάδελφοί του. Το κομμάτι των συνεντεύξεων συχνά έχει ενδιαφέρον, αλλά συνήθως πέφτει στην παγίδα των σεξουαλικών ερωτήσεων που λόγω του είδους δεν είναι και πολλές.


Επίσης, οι περί τηλεοπτικών συζητήσεις δεν είναι βαρετές, αλλά συχνά παρεκτρέπονται σε εκφώνηση προσωπικού δελτίου τύπου. Τα σκετς θα είχαν περισσότερη πλάκα αν ο Θανάσης Πασσάς είχε μεγαλύτερη υποκριτική γκάμα, αλλά ο άνθρωπος δεν είναι ηθοποιός.

Κατά τη γνώμη μου, αυτός που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και όσο η εκπομπή μετατοπίζεται προς τη μεριά του, τόσο και αυξάνει η πιθανότητα επιτυχίας της».

Όσο για την τηλεοπτική κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Γρηγόρη Αρναούτογλου και Γιώργου Λιάγκα; Αρκέστηκε στο να την χαρακτηρίσει απλά «άνευ ουσίας»…
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ