2017-12-27 11:28:57
Φωτογραφία για Ο ΕΟΠΥΥ αναζητά 42 φαρμακοποιούς & βοηθούς - Δείτε την πρόσκληση ενδιαφέροντος
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναφορικά με 30 φαρμακοποιούς και 12 βοηθούς φαρμακοποιών για διάστημα ενός έτους, απευθύνει ο ΕΟΠΥΥ.

Onmed.gr

Οι φαρμακοποιοί αυτοί, θα στελεχώσουν τα φαρμακεία του Οργανισμού.

Τα απαιτούμενα προσόντα για τους φαρμακοποιούς είναι πτυχίο ή δίπλωμα Φαρμακευτικής από ελληνικό ή ξένο ΑΕΙ, άδεια άσκησης επαγγέλματος Φαρμακοποιού ή βεβαίωση ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος του Φαρμακοποιού.

Κύρια προσόντα για τους βοηθούς φαρμακείων είναι η άδεια άσκησης επαγγέλματος βοηθού φαρμακείου ή βεβαίωση εκδιδόμενη από αρμόδια διοικητική αρχή ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος και οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που οδηγεί στην απόκτηση της άδειας άσκησης επαγγέλματος ή βεβαίωσης.

Ο ΕΟΠΥΥ ειδικότερα, αναζητά φαρμακοποιούς ηλικίας 18-65 ετών, που να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ και καλή γνώση ξένης γλώσσας και εφόσον προσληφθούν, να εγγραφούν στην Δ.Ο.Υ ως επιτηδευματίες.

Τα κριτήρια που θα λειτουργήσουν υπέρ των υποψηφίων είναι η εντοπιότητα με την περιοχή όπου προκηρύχθηκε η θέση, ο χρόνος ανεργίας, η ύπαρξη ανήλικων παιδιών και η πολύτεκνη οικογένεια, καθώς και η προηγούμενη εμπειρία.

Δείτε εδώ την εκδήλωση ενδιαφέροντος του ΕΟΠΥΥ
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι στόχοι για το 2018 στην Υγεία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι στόχοι για το 2018 στην Υγεία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ