2017-12-29 11:17:17
Φωτογραφία για Κασιμάτης : Στο κέντρο Σχεδιασμών η Κύπρος – η Γεωπολιτική σημασία των Πλειστηριασμών
Στο επίκεντρο ενός συνολικότερο γεωπολιτικού και ενεργειακού σχεδιασμού για την περιοχή, βρίσκεται το εγχείρημα κατάλυσης της οντότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας, με την Τουρκία να έχει ρόλο σε αυτό τον σχεδιασμό, που είναι όμως μεταξύ των ανταγωνισμών των Μεγάλων Δυνάμεων με κυρίαρχες τις ΗΠΑ, με στόχο όχι θέση ισχύος στη Κύπρο για τον Ερντογάν, αλλά μετατροπή της χώρας σε χώρο για τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων. 

Αυτό σημείωσε ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κασιμάτης , μιλώντας στο Ράδιο 98.4, ενώ μιλώντας και για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, τους συνέδεσε πέραν των νομικών βαρύτατων κενών που έχουν και με το ευρύτερο όπως είπε πολιτικό στόχο, μετά την δημόσια περιουσία να μπει και η ιδιωτική στο χέρι δανειστών και χρηματαγορών, άρα γεωπολιτικά με ό,τι δεινά συνεπάγεται αυτό για την ακεραιότητα της Ελλάδας.

==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας
geopolitics
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ