2018-01-08 11:30:16
Φωτογραφία για Δεν… ξανάγινε: Με απευθείας ανάθεση το ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας επέλεξε εργασία παροχής υπηρεσιών σε ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ απ' τις ΚΑΜΑΡΕΣ ΑΙΓΙΟΥ!!! -Δεν έχει η ΒΟΝΙΤΣΑ λογιστές;!!
     -Την ίδια ώρα που "δήθεν" οδύρονται για τα συμφέροντα των ντόπιων επιχειρηματιών, το Κέντρο Μέριμνας επέλεξε με απευθείας ανάθεση εργασία παροχής υπηρεσιών για το διπλογραφικό λογιστικό σύστημα, σε λογιστικό γραφείο, εκτός δήμου, άκουσον-άκουσον στις Καμάρες Αιγίου!!. 

     -Αλήθεια με ποια διαδικασία επιλέχτηκε λογιστικό Γραφείο εκτός Δήμου; -Χαθήκανε οι λογιστές στη Βόνιτσα, στη Πάλαιρο και στην Κατούνα; -Ετσι στηρίζει η δημοτική αρχή τους ντόπιους επαγγελματίες;!!!

      -Με αυτό τον τρόπο η δημοτική αρχή συμπαραστέκεται στα προβλήματα των δημοτών της επαγγελματιών; -παίρνοντας τους την μπουκιά από το στόμα; 

     -Ρώτησα και είμαι απόλυτα σίγουρος. Τα λογιστικά γραφεία του Δήμου έχουν την επιστημονική επάρκεια, κατάρτιση και το έμπειρο στελεχιακό δυναμικό για να αναλάμβαναν, αν τους ανατίθετο η υπηρεσία εφαρμογής του διπλογραφικού λογιστικού συστήματος. -Γιατί η υπηρεσία ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ της EΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ; -Με αυτό τον τρόπο στηρίζουν τη τοπική αγορά του Δήμου μας; -Γιατί προσβάλλουν ανερυθρίαστα τη νοημοσύνη των Δημοτών;


******

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

    Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 

ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!! 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

      Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 εκδόθηκε ένα δελτίο  τύπου από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου μας  που υπογράφει ο Πρόεδρος του Κέντρου κ. Παντελής Αποστολάκης. 

     Ο τίτλος ήταν "Δυναμική η παρουσία του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας.- ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ".

      Ανάμεσα στα άλλα το δελτίο τύπου αναφέρει. Προσεχώς θα το δημοσιεύσουμε ολόκληρο.........    

    "Oλες αυτές οι δαπάνες έγιναν και δόθηκαν σε προμηθευτές και επαγγελματίες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. 

    Μόνο όταν δεν υπήρχαν έμποροι που να μπορούν να μας προσφέρουν την υπηρεσία ή το είδος που ζητούσαμε, καταφεύγαμε σε Δημότες του Δήμου μας που δραστηριοποιούνται σε όμορους Δήμους. Ελάχιστοι είναι οι προμηθευτές που χρησιμοποιήσαμε ως Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης και δεν ήταν δημότες του Δήμου μας. Ο μόνος λόγος που γινόταν αυτό ήταν ότι δεν υπήρχαν παρόμοιοι έμποροι με τις υπηρεσίες που ζητούσαμε. 

       Oσο θα βρίσκομαι σε αυτή τη θέση εγώ και τα μέλη της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μέριμνας θα ενισχύουμε και θα τονώνουμε την τοπική αγορά και κανένας "τρελός αδέκαστος μπάρας" δεν θα εμποδίσει το έργο μας. Η τοπική αγορά στις δύσκολες εποχές που ζούμε χρειάζεται στήριξη και από εμάς θα την έχει".

          Σε προηγούμενα άρθρα με τεκμηριωμένα στοιχεία σας ενημέρωσα ότι πολλές απευθείας αναθέσεις από το Κέντρο Μέριμνας αλλά και από το Δήμο, έγιναν σε κατάλληλα επιλεγμένα καταστήματα και επιχειρήσεις ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ. Για τα κριτήρια επιλογής ρωτήστε τους αναθέτοντες.

       Τα ποσά που πήγαν στα καταστήματα αυτά είναι πολύ μεγάλα, εν μέρει τα γνωρίζετε, αλλά σύντομα θα έχετε ολοκληρωμένη εικόνα.  

       Συνεπώς τα παραπάνω λόγια του Προέδρου του Κέντρου Μέριμνας βρίσκονται σε ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ. Τυχαία; OXI BEBAIA.   

********

   Σήμερα θα σας ενημερώσω για μια ακόμη απευθείας ανάθεση, που και αυτή βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με τα λόγια του Προέδρου του Κέντρου.

     Σας έχω ενημερώσει ότι το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης  από συστάσεως του δεν χρησιμοποιούσε το διπλογραφικό λογιστικό σύστημα.

      Ρωτώντας πολλούς λογιστές για το θέμα αυτό, αφού εξέφρασαν την έκπληξη τους και την αγανάκτηση τους ορισμένοι μου είπαν διάφορα. Αυτά δεν είναι ανακοινώσιμα προς το παρόν. Πάντως το ζήτημα βρίσκεται σε διερεύνηση. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

            Ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και το Διοικητικό Συμβούλιο ανέλαβαν τα καθήκοντα τους το Σεπτέμβρη του 2014. Γιατί δεν εφάρμοσαν το διπλογραφικό λογιστικό σύστημα από τότε; Το επιχείρημα γιατί δεν το εφάρμοσαν και οι προηγούμενοι στερείται σοβαρότητας πολιτικά και όχι μόνο.

         Tην 13η Σεπτεμβρίου 2017!!!! τρία χρόνια αργότερα!!!!! θυμήθηκαν το νόμο (όχι τυχαία βέβαια-αυτό κρατήστε το) και ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας προχώρησε στη παρακάτω απευθείας ανάθεση στην  ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ κ ΣΙΑ Ε.Ε η οποία ανήκει στη ΔΟΥ ΑΙΓΙΟΥ στη συνολική τιμή των 4.960 ευρώ. 

      Η πληρωμή θα γίνει μετά το πέρας των υπηρεσιών λέει το παρακάτω έγγραφο. Προκύπτει από το παρακάτω έγγραφο. Παρακαλώ δείτε το:

          Και αφού τελείωσαν οι εργασίες εκδόθηκε το παρακάτω Χρηματικό Ένταλμα Πληρωμής με ημερομηνία 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017:

      Τώρα γιατί άλλα λένε και άλλα πράττουν τους αφήνω στη κρίση σας.

      Καλώ και παρακαλώ το Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουνέλη και το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λιάπη ΩΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ να επιβεβαιώσουν ότι τα λογιστικά γραφεία του Δήμου θα μπορούσαν να φέρουν εις πέρας επιτυχώς την παραπάνω υπηρεσία.  

           Ρώτησα και είμαι απόλυτα σίγουρος. Τα λογιστικά γραφεία του Δήμου έχουν την επιστημονική επάρκεια, κατάρτιση και το έμπειρο στελεχιακό δυναμικό για να αναλάμβαναν, αν τους ανατίθετο η υπηρεσία εφαρμογής του διπλογραφικού λογιστικού συστήματος.

-Γιατί η υπηρεσία ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ της EΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ; 

-Με αυτό τον τρόπο στηρίζουν τη τοπική αγορά του Δήμου μας;

-Γιατί προσβάλλουν ανερυθρίαστα τη νοημοσύνη των Δημοτών;

Τα ερωτήματα είναι πολλά. Οι ανησυχίες ακόμα μεγαλύτερες και προϊόντος του χρόνου θα ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ.

-Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι γιατί ανέχεστε όλα αυτά χωρίς να μιλάτε;

-Δήμαρχε κ. Αποστολάκη αναλάβατε τις πολιτικές σας ευθύνες. Ζητήστε τη παραίτηση του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης.  Έχετε τη πολιτική  δύναμη να το κάνετε;

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

YΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

1)-Υποστηρίζω αταλάντευτα τη διενέργεια αδιάβλητων διαγωνισμών.

2)-Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι πείτε σας παρακαλώ στο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να μου δώσει το λόγο για να σας ενημερώσω για ένα έγγραφο που πήγε από την υπηρεσία, ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ