2018-01-12 19:01:11
Φωτογραφία για Συνηθισμένα λάθη που κάνεις στα προκαταρκτικά και πως να τα διορθώσεις
Χωρίς τα προκαταρκτικά υπάρχει μόνο σκέτο σεξ. Και παρ΄όλο που το σεξ είναι τέλειο από μόνο του δεν σου επιτρέπει πάντα να πειραματιστείς με όλα όσα ερεθίζουν την σύντροφο σου για να την απογειώσεις.. "Από μόνο του το σεξ είναι αρκετά μηχανικό. Τα προκαταρκτικά όμως είναι ο ιδανικός τρόπος για να μάθεις τι σου αρέσει και τι όχι", συμβουλεύει η ψυχολόγος και θεραπεύτρια σχέσεων Dr. Tracy Thomas.

Όπως όμως όλα τα πράγματα που συνδέονται με το σεξ, είναι εύκολο να πέσεις στην παγίδα και να κολλήσεις στα πράγματα που λειτουργούν κάθε φορά με αποτέλεσμα η σεξουαλική σας ζωή να γίνει βαρετή κάνοντας το ίδιο ρεπερτόριο ξανά και ξανά.

Δες παρακάτω 5 συνηθισμένα λάθη που κάνουν συχνά οι άντρες κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών αλλά και μερικές εύκολες λύσεις για να επιτύχεις το πιο καυτό σεξ μαζί της.

1. Μην εστιάζεις σε ένα και μόνο σημείο

Τα γενετικά όργανα σίγουρα αποτελούν την εύκολη και σίγουρη λύση, ωστόσο προσπάθησε να αφιερώσεις και λίγο περισσότερο χρόνο στο υπόλοιπο κορμί της συντρόφου σου αντί να εστιάζεις σε ένα μοναδικό σημείο. Δοκίμασε χάδια, γλειψίματα, και δάγκωσε απαλά άλλες ερωτογενείς ζώνες, όπως ο λαιμός της, η πλάτη, τα αυτιά, η κοιλιά ή οι καρποί της.


Η εξερεύνηση του κορμιού της σε σημεία που δεν σου φαίνονται τόσο σεξουαλικά σε βοηθούν να εστιάσεις στις επιθυμίες και τις ανάγκες της. Δεν χρειάζεται όμως να είσαι πολύ τρυφερός.. δοκίμασε να της τραβήξεις ελάχιστα τα μαλλιά, αν βλέπεις πως της αρέσει. Δείξε ενδιαφέρον και δεν θα χάσεις!

2. Μην μιλάς πολύ

Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός στην «βρόμικη» ομιλία σου διότι οι παράξενες και κλισέ φράσεις μπορούν εύκολα να ξενερώσουν την σύντροφο σου. Σαν έναν γενικό κανόνα, διατήρησε την ομιλία σου απλή και σε προσωπικό επίπεδο: Διάλεξε ένα σημείο του σώματος της και πες της πόσο σέξι σου φαίνεται ή περιέγραψε της μια σέξι φαντασίωση σου που να την περιλαμβάνει.

Επίσης κράτησε τις καθημερινές αδιάφορες συζητήσεις όπως το πόσο απασχολημένος είσαι στη δουλειά, έξω από τη κρεβατοκάμαρα. Πρόσφατες μελέτες έχουν αποδείξει πως η σεξουαλική επαφή συνδέεται περισσότερο με την αποκοπή από την καθημερινότητα από το πόσο καλά μπορείς να ερεθίσεις κάποιον. Η «βρόμικη» ομιλία ή το να λες τις σεξουαλικές σου επιθυμίες είναι σούπερ στο σεξ αλλά το τελευταίο πράγμα που θέλει κάποιος να συζητήσει είναι για το φαγητό ή για τα οικονομικά.

3. Πηγαίνεις πολύ γρήγορα

Ίσως ήδη να το γνωρίζεις πως δεν πρέπει να βιάζεσαι κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών ή τουλάχιστον όχι όλη την ώρα. Υπάρχεις χώρος για κάτι γρήγορο στο σεξουαλικό ρεπερτόριο του καθένα. Αλλά όταν το «γρήγορο» γίνεται πριν τη σεξουαλική πράξη, τότε σίγουρα θα έχεις μια απογοητευμένη σύντροφο. Γιατί όχι μόνο οι γυναίκες θέλουν τον χρόνο τους για να ερεθιστούν, οι περισσότερες γυναίκες θέλουν περίπου 15 λεπτά, αλλά το να επιταχύνεις τις ανάγκες για να φτάσεις γρήγορα στη γραμμή τερματισμού μπορεί να βγάλεις ένα πρόσωπο εγωιστικό που δεν νοιάζεται να ικανοποιήσει κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό του.

Η υπερβολική πίεση στις ευαίσθητες περιοχές της είναι ακόμη ένα συνηθισμένο λάθος που μπορεί να κάνεις, συμβουλεύει η Jenny Block συγγραφέας του βιβλίου Open: Love, Sex & Life in an Open Marriage. Από τη στιγμή που αγγίξεις τη κλειτορίδα της πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός κάνοντας απαλές και αργές κινήσεις. Σίγουρα λίγη πίεση μπορεί να είναι καλή. Αλλά πρέπει να τη δουλέψεις σταδιακά και να επικοινωνείς μαζί της για να το πετύχεις με το σωστό τρόπο.

4. Ποτέ μην τα αποφεύγεις

Όταν δημιουργείς ένα μεγαλύτερο σεξουαλικό πεδίο στη σχέση σου, τότε συμβάλλεις σε αυτήν με τον καλύτερο τρόπο για να μην βυθιστείτε στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν είστε μαζί για μικρό διάστημα, τότε πρέπει να ξέρεις πολύ καλά τη σύντροφο σου για να καταλάβεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπεις κατευθείαν στο κυρίως θέμα. Και αν το κορίτσι με το οποίο φλερτάρεις όλο το βράδυ στο μπαρ είναι έτοιμο για όλα, τότε μπορείς να πας κατευθείαν στο γρήγορο -με μισά ρούχα- σεξ.

5. Να μην την «διαβάζεις»

Κάθε γυναίκα είναι λίγο διαφορετική όσον αφορά .. τα πάντα. Οπότε ακόμη και αν έχεις τις σίγουρες κινήσεις σου, πρέπει να είσαι πρόθυμος να της αποχωριστείς αν καταλαβαίνεις πως νιώθει άβολα ή έχει βαρεθεί. Αν κάνει γκριμάτσες κάθε φορά που της μιλάς βρόμικα, τότε φρόντισε να κάνεις την επόμενη σου κίνηση. Ή για παράδειγμα, αν της αρέσει να το κάνει στον καναπέ, μην προσπαθήσεις να την μεταφέρεις στην κρεβατοκάμαρα.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ