2012-05-28 09:54:10
Φωτογραφία για Τάσεις παραμονής από Βάργκας στην ΑΕΚ
Την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ΑΕΚ, φτάνει να λυθούν τα προβλήματά της φαίνεται πως έχει εκφράσει ο Φαμπιάν Βάργκας. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος, φέρεται να έχει δείξει την επιθυμία του να συνεχίσει να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα, φτάνει βέβαια να πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις, τόσο για τα χρήματά του, όσο και για το κατά πόσο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέαΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι άνθρωποι της Ένωσης, έχουν ξεκαθαρίσει στον παίκτη το ότι θα αποτελεί ηγετικό στέλεχος της ΑΕΚ, ενώ αναφορικά με τα χρήματα έχουν διευκρινίσει πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό. Όσο για την πρόταση που του έχει γίνει; Η ΑΕΚ θα δώσει στον Βάργκας συμβόλαιο ίδιο με αυτό που ολοκληρώνεται (250.000 Ευρώ), ενώ θα είναι ο ίδιος ο παίκτης εκείνος που θα αποφασίσει αν θα υπογράψει για ένα ή για δύο χρόνια.

Πάντως, όλα θα κριθούν για την περίπτωση Βάργκας (και όχι μόνο), από το αν θα βρεθεί λύση στα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ΑΕΚ και που την έχουν φέρει πλέον στο χείλος της καταστροφής.

Sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ