2018-01-19 05:08:05
Φωτογραφία για Ποια είναι η 43χρονη Νοτιοκορεάτισσα που «σέρνει από τη μύτη» τον καγκελάριο Σρέντερ
Παραδέχονται τον έρωτά τους  Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου,η Κιμ έχει εργαστεί στο παρελθόν ως διερμηνέας του 73χρονου Σοσιαλδημοκράτη πολιτικού

«Ναι, πρόκειται για έρωτα»... Ο τίτλος στο εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού «Bunte» απεικονίζει τον πρώην καγκελάριο της Γερμανίας, Γκέχαρντ Σρέντερ να χαμογελά, έχοντας στην αγκαλιά του το νέο του αμόρε.

Μπορεί η Γερμανία να μην έχει αποκτήσει ακόμη κυβέρνηση, όμως ο 73χρονος Σρέντερ απέκτησε νέα σύντροφο και μάλιστα κατά πολύ νεότερή του. Εκείνος 73, εκείνη 48.

Μετά από τέσσερις γυναίκες που παντρεύτηκε, ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας απολαμβάνει πλέον τις χαρές της ζωής έχοντας στο πλευρό του την κατά 25 χρόνια νεότερή του Σο Γιον Κιμ από τη Νότιο Κορέα.

 Η 48χρονη Κιμ ζει στη Σεούλ αλλά σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, σύντομα θα μετακομίσει στο Ανόβερο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου,η Κιμ έχει εργαστεί στο παρελθόν ως διερμηνέας του 73χρονου Σοσιαλδημοκράτη πολιτικού.


Οι δυο τους γνωρίστηκαν, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», πριν από δύο χρόνια.

Για την πρώην σύζυγο του Σρέντερ, η Κιμ ήταν η αιτία του διαζυγίου τους.

 «Η κυρία Κιμ ήταν την Άνοιξη του 2016 η αιτία -αν και όχι ο μοναδικός λόγος- για τον τελειωτικό μας χωρισμό», έγραψε η πρώην κυρία Σρέντερ στο λογαριασμό της στο Twitter.

«Η οικογένειά μου σεβάστηκε την επιθυμία για διακριτικότητα, αφού η Κιμ ήθελε να τακτοποιήσει πρώτα τις προσωπικές της υποθέσεις. Οι δημόσιες εμφανίσεις δείχνουν ότι το πέτυχε»... Στο Ανόβερο ήταν, πάντως, κοινό μυστικό ότι ο Σρέντερ είχε βρει έναν νέο έρωτα μετά από 20 χρόνια γάμου με την Ντόρις.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ