2018-01-26 21:27:54
Φωτογραφία για Πιέστε αυτά τα 2 σημεία στο στήθος σας για 60 δευτερόλεπτα. Αυτό που θα σας συμβεί, είναι απίστευτο
Πλέον στις ειδήσεις, ακούμε όλο και περισσότερες ιστορίες τρόμου σχετικά με την υπερβολική δόση φαρμάκων κατά του πόνου. Πολλοί από εμάς έχουμε φίλους και άτομα στην οικογένειά μας, που είναι εθισμένοι σε σοβαρά φάρμακα όπως είναι η ηρωίνη, αφού έχουν συνταγογραφηθεί ως οπιοειδή όπως είναι τα Vicodin.

Αυτή η επιδημία, είναι πλέον μια από τις κύριες αιτίες θανάτου στην Αμερική. Αλλά ποια είναι αυτά τα 76,2 εκατομμύρια άτομα που πάσχουν από χρόνιο πόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες;

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Φαρμακευτικής Πόνου, ο χρόνιος πόνος μπορεί να προκληθεί από πονοκεφάλους, πόνο στη μέση, αρθρίτιδα, καρκίνο, προβλήματα στα νεύρα κ.α.

Πολλές από αυτές τις ασθένειες είναι αρκετά σοβαρές και μπορούν να προκαλέσουν σε ένα άτομο τόσο πόνο, που να το εξουθενώσουν. Νομίζετε πως η μόνη λύση είναι τα χάπια. Σωστά;

Λάθος. Είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και το πώς αυτό το αρχαίο θεραπευτικό σύστημα προσεγγίζει τη διαχείριση του πόνου χωρίς τη χρήση φαρμάκων.

1. Πιεσοθεραπεία για γενικό πόνο. Μπορεί να είστε πιο εξοικειωμένοι με την αρχαία τέχνη του βελονισμού, στην οποία έμπειροι επαγγελματίες βάζουν λεπτές βελόνες στο δέρμα σας, προκειμένου να διεγείρουν διαφορετικά συστήματα στο σώμα.

Παρόμοια αποτελέσματα μπορείτε να πάρετε και με την πιεσοθεραπεία. Ένα συγκεκριμένο σημείο πίεσης είναι γνωστό ότι απελευθερώνει ενδορφίνες και ανακουφίζει από τον πόνο.

Για να βρείτε αυτό το σημείο πίεσης, γνωστό ως K 27, τοποθετήστε τα δάκτυλά σας κάτω από την κλείδα του ώμου σας.

Πιέστε σταθερά και τρίβετε, αναζητώντας σημεία πόνου. Εφαρμόστε πίεση και κρατήστε για 2 λεπτά, καθώς αναπνέετε αργά και βαθιά. Επαναλάβετε αυτή την άσκηση 3 έως 5 φορές την ημέρα για τακτική διαχείριση του πόνου.

2. Πιεσοθεραπεία για χρόνιους πονοκεφάλους. Πιέζοντας το μαλακό τμήμα μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη σας, μπορεί να σας ανακουφίσει από τον χρόνιο πόνο του πονοκεφάλου.

Αυτό το σημείο πίεσης, γνωστό ως HeGu, ανακουφίζει επίσης την πίεση στο λαιμό και μπορεί να αποκαταστήσει την ισορροπία μεταξύ της κεφαλιού και λαιμού.

3. Tui Na. Η πρακτική του κινεζικού ιατρικού μασάζ ονομάζεται Tui Na. Σκοπός είναι να ανακουφίσει τον πόνο και να απελευθερώσει την ένταση, αναζωογονώντας τη ροή της ενέργειας σε όλο το σώμα.

Συνίσταται να κάνετε μασάζ στους ώμους και τον κορμό, να συνεχίσετε στα πόδια και να τελειώσετε με το στήθος, την κοιλιά, την πλάτη και το κεφάλι. Πιάστε, αγγίξτε και στρέψτε, για να πάρετε τον έλεγχο και να ανακουφιστείτε από τον πόνο.

4. Πράσινο τσάι. Οι Κινέζοι χρησιμοποιούσαν το πράσινο τσάι για τη θεραπεία του χρόνιου πόνου από τις ημικρανίες.

Τα τσάι που περιέχουν καφεΐνη όπως είναι το πράσινο τσάι, εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του πόνου από τους πονοκεφάλους, καθώς και τον πόνο από τα προβλήματα στο στομάχι, τον καρκίνο, τη βλάβη του δέρματος και τη νεφρική νόσο.

5. Μέντα. Το τσάι μέντας ή απλώς μυρωδιά από αιθέριο έλαιο μέντας, μπορεί να καταπραΰνει ακόμη και τον πιο οδυνηρό χρόνιο πόνο.

Η μέντα είναι ένα φαρμακευτικό βότανο που περιέχει περισσότερες από 100 ευεργετικές ενώσεις.

Μια από αυτές είναι η μενθόλη, η οποία είναι γνωστό ότι χαλαρώνει τους εντερικούς σπασμούς, διευκολύνει τον κοιλιακό πόνο, λειτουργεί ως αποσυμφορητικό και ως τοπικό αναλγητικό του πόνου.

6. Μαϊντανός και αυγό. Ορισμένες γυναίκες υποφέρουν από τρομερό χρόνιο πόνο κατά τη διάρκεια των μηνιαίων κύκλων της εμμήνου ρύσεως τους.

Αυτή η αρχαία θεραπεία συνιστά το βρασμό 50 g μαϊντανού σε 3 φλιτζάνια (740 mL) νερού, μέχρι το νερό να μειωθεί στο 1 φλιτζάνι. Στη συνέχεια, σπάτε ένα αυγό στο βραστό νερό μαϊντανού.

Ανακατεύετε το μείγμα μέχρι να αρχίσει να πήζει το αυγό. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι και το τρώτε με ένα κουτάλι.

7. Κανέλα. Αυτό το ζεστό βότανο χρησιμοποιούνταν από Κινέζους για τη θεραπεία του πόνου από ισχιαλγία.

Αυτός ο σοβαρός πόνος εμφανίζεται στο ισχιακό νεύρο, το οποίο επεκτείνεται από τη χαμηλότερη σπονδυλική στήλη μέχρι τα πόδια. Η κανέλα είναι χρήσιμη σε αυτό το χρόνιο σύνδρομο, επειδή αναζωογονεί τα αιμοφόρα αγγεία.

Αυτές οι θεραπείες της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι και είναι εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις των επιβλαβών χαπιών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ