2018-01-31 04:31:22
Φωτογραφία για Κουίνσι Τζόουνς: η αστεία Τέιλορ Σουίφτ, οι κοκαϊνομανείς Ναζί & το χαρέμι των 22 γυναικών του  #hollywoodnews #gossipnews #celebritytv
Ο Κουίνσι Τζόουνς, ένας από τους πρωτεργάτες της αμερικανικής μουσικής σκηνής και για πολλούς ο άνθρωπος που συνδημιούργησε το φαινόμενο Μάικλ Τζάκσον έδωσε μια τουλάχιστον αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό GQ και όσα είπε ήταν αφορμές για πηγαδάκια και συζητήσεις στα πρόσφατα Grammys.

Ο σπουδαίος μουσικός παραγωγός αποκάλυψε ότι έχει 22 ερωμένες ανά τον κόσμο και έχει ένα κακό λόγο να πει για όλους. Από την Τέιλορ Σουίφτ στην Όπρα Γουίνφρεϊ και τον Έλον Μασκ λη τον Φρανκ Σινάτρα όλοι είναι μια καλή αφορμή για να μιλήσει ο Τζόουνς όπως λίγοι τολμούν στα media αυτές τις μέρες.

Αναφερόμενος στη Σουίφτ ο Τζόουνς είπε: "Έχουμε ανάγκη από τραγούδια φίλε. Πραγματικά τραγούδια, όχι ψευτιές". Όταν ο δημοσιογράφος Κρις Χιθ του είπε ότι για πολλούς η Σουίφτ είναι η μεγαλύτερη καλλιτέχνιδα των καιρών μας ο Τζόουνς λύθηκε στα γέλια.

Για τη Γουίνφρεϊ ο Τζόουνς σχολίασε ότι "δραματοποιεί τα πάντα" και αναθεματίζει το αγαπημένο κατοικίδιο του Μάικλ Τζάκσον, τον χιμπατζή με το όνομα Μπαμπλς. "Αυτό το καταραμένο ζώο ήταν πραγματικά ενοχλητικό. Δάγκωσε την κόρη μου στο πρόσωπο..."


Στη χειμαρώδη εξομολόγηση του ο Τζόουνς μιλάει για τον Μάλκολμ Χ, τον Χίτλερ και την προτίμηση του Τρίτου Ράιχ στα σκληρά ναρκωτικά που ξυπνάνε στον άνθρωπο "τα πρωτόγονα ένστικτα, αυτά που σε κάνουν κτήνος με αδυναμία στο σεξ και τη βία".

Τέλος ο Τζόουνς που έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει δύο κόρες εξομολογήθηκε στο περιοδικό ότι έχει 22 ερωμένες ανά τον κόσμο.
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ