2018-02-05 19:06:23
Φωτογραφία για Γιατί οι κοντές γυναίκες είναι πιο ευτυχισμένες με ψηλούς άντρες
Έρευνα Νο1...Μελέτη του Match.com, εκ των δημοφιλέστερων dating sites των ΗΠΑ, είχε καταλήξει πρόσφατα στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες προτιμούν τελικά τους κοντούς άντρες με κοιλίτσα απ' ότι τους ψηλούς μυώδεις.

Έρευνα Νο2

Επιστημονικό άρθρο που είχε δημοσιευτεί πριν κάποιους μήνες στο έντυπο Journal Storage, ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι στις χώρες του Δυτικού κόσμου που ξεπερνούν το μέσο όρο ύψους του υπόλοιπου πληθυσμού κατά 10 με 13 εκατοστά, λαμβάνουν κατά μέσο όρο 9 έως 15% μεγαλύτερο μισθό σε σχέση με τους κοντύτερους συναδέλφους τους. Για να το κάνουμε πιο κατανοητό: όσο πιο ψηλός, τόσο πιο «τροφαντό» το πορτοφόλι.

Πώς συνδέονται τώρα οι δύο αυτές έρευνες

Πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στην Ινδονησία και στην οποία συμμετείχαν 8.000 άντρες και γυναίκες, κάτοικοι του νησιωτικού κράτος της Νοτιοανατολικής Ασίας, συνέδεσε το ύψος του άντρα με την ευτυχία της γυναίκας στον γάμο, καταλήγοντας στο εξής συμπέρασμα: Όσο περισσότερα εκατοστά τον χωρίζουν από τη σύντροφό του, τόσο μεγαλύτερο είναι το αίσθημα ευχαρίστησης εκείνης
. Πρόσεξε όμως, οι ερευνητές διευκρίνισαν ότι το θέμα του ύψους παίζει ρόλο μόνο στα πρώτα 18 χρόνια του έγγαμου βίου, ενώ έδωσαν μία μάλλον κυνική εξήγηση επί του θέματος: Οι ψηλοί άντρες έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και οι εργοδότες τους τούς θεωρούν πιο αξιόπιστους και πιο ικανούς εργαζόμενους, άρα κερδίζουν περισσότερα χρήματα και κινδυνεύουν λιγότερο με απόλυση.

Συμπέρασμα

Ή θα σε τρελάνουν οι γυναίκες ή οι έρευνες;
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ