2018-02-06 23:14:43
Φωτογραφία για Όλα όσα τρελαίνουν τις γυναίκες στο κρεβάτι, σύμφωνα με νέα έρευνα!
Η επικρατούσα άποψη μέχρι τώρα είναι ότι οι γυναίκες θέλουν το σεξ να είναι με ρομαντισμό και «πασπαλισμένο» με αρκετό συναίσθημα, αλλά οι επιστήμονες φαίνεται πως έχουν άλλη άποψη.

Σε έρευνα που δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση PLOS 1, οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως κάθε γυναίκα ξεχωριστά έχει τις δικές της σεξουαλικές επιθυμίες, όμως μια στις πέντε φοβούνται να τις εκφράσουν, γιατί φοβούνται την κριτική, ενώ μια στις τρεις επιλέγουν λιγότερο εμφανείς τρόπους, που συχνά περνούν απαρατήρητοι.

Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις των γυναικών, το σεξ είναι καλύτερο για εκείνες όταν το έταιρον ήμισυ δείχνει το πάθος και την αποφασιστικότητά του.

Σεξουαλική οικειότητα

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι ένα ποσοστό που άγγιζε το 40% των γυναικών δήλωσε ότι το καλύτερο σεξ το έκαναν με κάποιον που γνώριζαν και τον εμπιστεύονταν. «Μπορεί να είναι και πολύ άγριες καταστάσεις στις οποίες όμως υπάρχει ασφάλεια και εμπιστοσύνη με ένα δικό σου άνθρωπο», ανέφεραν χαρακτηριστικά.


Άγγιγμα όχι μόνο στα γνωστά σημεία

Οι γυναίκες, βάσει της έρευνας, φαίνεται ότι τρελαίνονται να τις αγγίζουν σε όλο το σώμα και όχι μόνο στα γνωστά σημεία που μαγνητίζουν τους περισσότερους άνδρες.

Να την επιβεβαιώνει λεκτικά

Σύμφωνα με σχετική έρευνα, το 44% των γυναικών ξεσηκώνεται ερωτικά όταν ακούει «σ’ αγαπώ», ενώ η φράση «είσαι τόσο σέξι!» έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα στο 26% των γυναικών.

Πηγή: healthreport.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ