2018-02-08 16:20:14
Φωτογραφία για Ο Δημήτρης Τσακάλας από το σήριαλ Παρθένα Ζωή, αποκλειστικά στο tvnea.com
Τον γνωρίσαμε από την επιτυχημένη σειρά το «Καφέ της Χαράς». Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσακάλα ο οποίος φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη καθημερινή κομεντί του Ant1 «Παρθένα Ζωή». Μας μίλησε αποκλειστικά στο tvnea.com για το σήριαλ στο οποίο συμμετέχει, για τις τηλεοπτικές δουλειές που ξεχωρίζει και για πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

Μας συστήθηκες για πρώτη φορά στο σήριαλ «Καφέ της Χαράς». Πως ήταν η πρώτη σου τηλεοπτική εμπειρία και πως διαχειρίστηκες την μεγάλη επιτυχία του σήριαλ;

Ήταν ένα μεγάλο σχολειό, γιατί με την πρώτη μου δουλειά βούτηξα απευθείας στα βαθιά, δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς που μου έμαθαν τι θα πει επαγγελματισμός.  Δεν με επηρέασε ιδιαίτερα η επιτυχία του «Καφέ της Χαράς», γιατί ήμουν πολύ χαμηλών τόνων και δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα τι γινόταν έξω από τα γυρίσματα.

Φέτος συμμετέχεις στην τηλεοπτική σειρά του Ant1 «Παρθένα Ζωή». Πες μου λίγα λόγια για τον ρόλο σου. Θα συσχετιστείς με άλλα πρόσωπα στο σήριαλ;


Ο Απόστολος είναι ένα δεκάχρονο αγόρι στο σώμα ενός ενήλικα, ανώριμος χωρίς καθόλου  πονηριά, αλλά είναι και πολύ καλός φίλος και συνεργάτης, πάντοτε όταν τον χρειάζεται κάποιος είναι πρόθυμος να βοηθήσει. Ένα πρόσωπο που θα συσχετιστεί,  είναι ο Βίκτορας  που προσπαθεί να τον χειραγωγήσει για να τον στρέψει ενάντια στον Άρη.

Επίσης συνεργάζεσαι και με την τηλεοπτική σου Μαμά από το «Καφέ της Χαράς» Χρίστινα Τσάφου. Πως νιώθεις που συνεργάζεσαι ξανά μετά από χρόνια με την κα Τσάφου;

Ήταν μεγάλη μου χαρά που μετά από 14 χρόνια ξαναβρεθήκαμε, δυστυχώς δεν έχουμε σκηνές μαζί, αλλά όποτε την συναντώ στα γυρίσματα, ξυπνάνε όμορφες και γλύκες αναμνήσεις, ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική μαμά και έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Είχαμε διαβάσει πρόσφατα, ότι η σειρά «Παρθένα Ζωή» θα ρίξει πρόωρα αυλαία μέσα στο Μάρτιο. Ποια ήταν η αντίδραση σου στο άκουσμα αυτής της απόφασης;

Στεναχωρήθηκα γιατί έχουμε φτιάξει μια πολύ όμορφη παρέα που θα μου έλειπε, άλλα δεν το άφησα να με πάρει από κάτω, προσπαθώ πάντα να σκέφτομαι θετικά και πάντα βγαίνει κάτι καλό μέσα από αυτό.

Έχεις συμμετάσχει και σε πολλά άλλα επιτυχημένα σήριαλ όπως, Πολυθρόνα για τρεις, ένας μήνας και κάτι , Σε είδα, Η Πολυκατοικία, Δαχτυλίδι της φωτιάς και Εθνική Ελλάδος. Τι έχεις αποκομίσει από τις παραπάνω τηλεοπτικές σου δουλειές και ποια από τις σειρές αυτές ξεχωρίζεις και γιατί;

Έχω αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες  που με ωρίμασαν μέσα στην δουλειά, ξεχωρίζω το πολυθρόνα για τρεις γιατί ήταν η επομένη μου δουλειά μετά το καφέ της χαράς και πέρασα φανταστικά στα γυρίσματα με το κλίμα που είχε δημιουργήσει ο σκηνοθέτης της σειράς Γιάννης Ξανθόπουλος και την πολυκατοικία γιατί συνεργάστηκα  με υπέροχους συναδέλφους και τον σκηνοθέτη της σειράς Βασίλη Θωμόπουλο, που κοντά του έμαθα πολλά πράγματα στο τεχνικό κομμάτι της δουλειάς και της σκηνοθεσίας .

Φαίνεται πως τα πράγματα όσον αφορά τις δουλειές στη τηλεόραση πάνε καλύτερα σε σχέση με παλαιότερα. Θα σκεφτόσουν να κάνεις καριέρα στο εξωτερικό, αν σου δινόταν η ευκαιρία;

Δεν ξέρω, είναι λίγο σενάριο επιστημονικής φαντασίας  αυτό που μου λες. Ας κάνω καριέρα πρώτα στο εσωτερικό και το εξωτερικό ας το κατακτήσουν άλλοι. Δεν πειράζει, το χόλιγουντ μπορεί να κάνει και χωρίς εμένα.

Επίσης έχεις ασχοληθεί με την παρουσίαση και συγκεκριμένα στη Κύπρο. Μιλησέ μου γι αυτή την εμπειρία. Θα το ξαναέκανες αν σου δινόταν η ευκαιρία;

Το έκανα για μία σεζόν σε μια νεανική εκπομπή στο κρατικό  κανάλι της Κύπρου, ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα εμπειρία και ευχαρίστως θα το ξαναέκανα, αν ήταν βέβαια κάτι που θα μου ταίριαζε και θα μπορούσα να ανταπεξέλθω.

Ποια η σχέση σου με το θέατρο;

Αγαπώ το θέατρο γι’αυτό και είμαι πολύ επιλεκτικός στο τι θα κάνω. Προτιμώ να μείνω εκτός,παρά να είμαι σε μια παράσταση που θα πρέπει να παίζω από Τετάρτη μέχρι Κυριακή για επτά μήνες και να ντρέπομαι γι’αυτό.

Με ποια κριτήρια επιλέγεις μια συνεργασία; Ποιες συνεργασίες ονειρεύεσαι για το μέλλον;

Παλαιότερα κοίταζα το σενάριο, τώρα κοιτάζω τους συνεργάτες. Είναι πολύ σημαντικό να περνάς ωραία στη δουλειά σου και να εμπιστεύεσαι τον σκηνοθέτη σου και την παραγωγή σου.

Τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο;

Δουλειά και ανθρωπινές σχέσεις σε απολυτή αρμονία και ισορροπία.

Ποιες είναι οι βασικές προτεραιότητες στη ζωή σου;

Η δουλειά μου και οι άνθρωποι που έχω επιλέξει να έχω στην ζωή μου.

Τον ελεύθερο σου χρόνο τι κάνεις; Ποια είναι τα χόμπι σου;

Ζωγραφική και ζαχαροπλαστική είναι αυτά που με χαλαρώνουν και με αποφορτίζουν μετά από μία δύσκολη μέρα.

Τα προσεχή καλλιτεχνικά σου σχέδια;

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να σου ανακοινώσω κάτι. Έχει γίνει μια συζήτηση για κάτι καινούργιο για τη νέα σεζόν, αλλά είναι τόσο ρευστά τα πράγματα που αν δεν το έχω σίγουρο, δεν λέω τίποτα.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ