2018-02-08 16:07:08
Φωτογραφία για Ο υπόκοσμος της Νέας Υόρκης του 1950 από τη ματιά του Εdward Norton
Bruce Willis, Gugu Mbatha-Raw, Willem Dafoe και Alec Baldwin στο θρίλερ «Motherless Brooklyn».

Ο Edward Norton εξασφάλισε ένα υπέρλαμπρο καστ ηθοποιών για το νέο του σκηνοθετικό και σεναριακό εγχείρημα, το θρίλερ «Motherless Brooklyn». Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο Willem Dafoe, o Bruce Willis και η Gugu Mbatha-Raw, μεταξύ άλλων, έχουν έρθει σε συμφωνία για να συμμετάσχουν στην ταινία του Norton, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος. Στο καστ περιλαμβάνονται επίσης οι Alec Baldwin, Cherry Jones, Ethan Suplee, Leslie Mann, Josh Pais, Fisher Stevens, Michael K. Williams και Robert Wisdom.

Το «Motherless Brooklyn» είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Jonathan Lethem και διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1950. Κεντρικός ήρωας (τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Norton) είναι ένας μοναχικός ιδιωτικός ντετέκτιβ που πάσχει από το σύνδρομο Τουρέτ, ο οποίος ερευνά τον φόνο του μέντορα και μοναδικού του φίλου (Willis). Καθώς όμως συνεχίζει την έρευνα ξετυλίγει ένα κουβάρι μυστικών που απειλεί να διαταράξει την εύθραυστη ισορροπία της πόλης.


Ο Norton προσπαθεί να γυρίσει τη συγκεκριμένη ταινία από την εποχή που είχε βρεθεί υποψήφιος για Όσκαρ για τα «Μαθήματα Αμερικάνικης Ιστορίας» το 1998. Μετά από χρόνια κατάφερε να βρει την απαραίτητη χρηματοδότηση και στήριξη από την Warner Bros. Έχοντας πια ολοκληρώσει το καστ του, ο Norton έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα του θρίλερ στη Νέα Υόρκη. Το «Motherless Brookly» θα προβληθεί στους κινηματογράφους το 2019.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ