2012-05-29 14:48:23
Φωτογραφία για Formula 1: Ανέστειλε για σήμερα τη λειτουργία της η Ferrari λόγω σεισμού
Ο νέος φονικός σεισμός στην βόρεια Ιταλία εξανάγκασε τη Ferrari να σταματήσει για σήμερα δραστηριότητά της στις εγκαταστάσεις της στο Μαρανέλο. Επίκεντρο του σεισμού που ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ ήταν 38 χλμ Βορειοανατολικά της Μόντενα και εννέα χλμ. της Μιράντολα, εκεί δηλαδή όπου είχαν γίνει οι ζημιές από τον προηγούμενο σεισμό, την προηγούμενη εβδομάδα.

Η περιοχή γύρω από το εργοστάσιο της Ferrari δεν έχει υποστεί σημαντικές ζημιές αλλά για λόγους ασφαλείας η Ιταλική εταιρεία θεώρησε σωστό να αναστείλει για σήμερα τη λειτουργία της. «Μετά το σεισμό, οποιαδήποτε δραστηριότητα έχει αναβληθεί για σήμερα. Επετράπη σε όλους τους εργαζόμενους να πάνε στις οικογένειές τους», ανέφερε ανακοίνωση της Scuderia στο twitter.

Την ίδια απόφαση πήρε και η Ducati, οι εγκαταστάσεις της οποίας βρίσκονται κοντά στην Μπολόνια και επομένως πιο κοντά στο επίκεντρο του νέου σεισμού που σκόρπισε πανικό στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και έγινε αισθητός σε Μιλάνο και Μπολόνια, αντίστοιχα.

«Η Ducati σήμερα θα παραμένει κλειστή λόγω του σεισμού. Ολο το προσωπικό είναι εντάξει, μετά από επαλήθευση στο εργοστάσιο. Αισθανόμαστε πολύ κοντά σε όλες τις οικογένειες και τους ανθρώπους που ζουν στη γύρω περιοχή για αυτή τη δύσκολη στιγμή», ανέφερε ανακοίνωση της Ιταλικής εταιρείας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ