2018-02-16 15:07:05
Φωτογραφία για Nicole Kidman: Δηλώνει ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της Meryl Streep στο Big Little Lies
Αν ανήκεις στους φαν της πολυβραβευμένης σειράς σειράς Big Little Lies, τότε θα γνωρίζεις ήδη ότι η Meryl Streep θα παίξει ένα ρόλο στη δεύτερη σεζόν- αυτόν της μητέρας του Perry (Alexander Skarsgard).

Όπως φαίνεται, η είδηση δεν ενθουσίασε μόνο το κοινό της σειράς, αλλά και τους συντελεστές της. "Ο ρόλος γράφτηκε για εκείνη και τη θέλαμε. Δεν πιστεύαμε ότι θα δεχόταν. Εκείνη όμως είπε 'σας υποστηρίζω ως γυναίκα και πιστεύω σε εσάς. Νομίζω ότι αυτό είναι μια μεγάλη δήλωση από πλευράς της", δήλωσε πρόσφατα η Nicole Kidman.

Φυσικά, η συμμετοχή της έχει προκαλέσει και το ανάλογο άγχος στους συντελεστές της σειράς. "Είμαστε αποφασισμένοι να της παρέχουμε μια υπέροχη εμπειρία. Έχει μεγάλη εμπειρία οπότε θέλουμε να είναι κάτι διασκεδαστικό και συναρπαστικό για εκείνη", είπε.

Παράλληλα, η Liane Moriarty, η συγγραφέας του μυθιστορήματος που επιμελήθηκε την εξέλιξη της ιστορίας στη δεύτερη σεζόν, αποκάλυψε πρόσφατα μερικές πληροφορίες για το ρόλο της Streep. Η μητέρα του Perry επισκέπτεται το Monterrey μετά το θάνατο του γιου της, τον οποίο υπεραγαπούσε. "Οι σχέσεις της με τη νύφη της ήταν τεταμένες, οπότε είναι μια πραγματικά δύσκολη, περίπλοκη στιγμή".
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ