2018-02-22 12:00:23
Φωτογραφία για Αντώνης Σρόιτερ: Αποκάλυψε γιατί λέει τις ειδήσεις όρθιος
Θα μπορούσε να λέει τις ειδήσεις όρθιος για να κάνει την διαφορά, αλλά η αλήθεια είναι άλλη.  Ο Αντώνης Σρόιτερ αποκάλυψε γιατί είναι όρθιος στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και αν έχει τράκ. 

Θα χαρακτηρίζατε τον εαυτό σας εργασιομανή;

«Εργασιομανή... εξ ανάγκης. Δεν ήταν όνειρο ζωής να δουλεύω όλη τη μέρα, απλώς δεν βγαίνει η δουλειά αλλιώς. Είναι και το δελτίο ειδήσεων μια υπόθεση που "τρέχει" διαρκώς και που δεν σε αφήνει να ησυχάσεις».

 Έχετε πάντα τρακ πριν από το δελτίο ή το τρακ ξεπερνιέται με την εμπειρία;

«Υπάρχει τρακ σε κάποιες περιπτώσεις. Όταν έχουν προκύψει γεγονότα της τελευταίας στιγμής που έχουν ανατρέψει όλο το δελτίο και αισθάνεσαι πως πηγαίνεις απροετοίμαστος. Όταν στη διάρκεια του δελτίου περιμένεις ένα μεγάλο θέμα και δεν ξέρεις τι θα προκύψει. Μετά την εμπειρία αρκετών χρόνων, το τρακ περιορίζεται εκεί. Παλαιότερα ήταν καθημερινό φαινόμενο. Τώρα έχω αναπτύξει αντισώματα».


 Υπάρχει τεχνική; Πράγματα που προσέχετε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του δελτίου;

«Τεχνική δεν ξέρω αν υπάρχει... Υπάρχουν πράγματα που ξέρεις πως δεν τα κάνεις όσο σωστά θα έπρεπε και προσπαθείς να τα βελτιώσεις. Άλλοτε τα καταφέρνεις, άλλοτε όχι».

 Πρέπει όμως να είστε ευχαριστημένος, εφέτος το δελτίο σας πηγαίνει πολύ καλά.

«Είναι η τρίτη χρονιά που είμαστε πρώτοι στα νούμερα, εφέτος μάλιστα κάνουμε αριθμούς πάνω από κάθε προσδοκία. Φτάνουμε 25% στο σύνολο, νούμερα που νομίζω πως θυμίζουν μια συγκεκριμένη περίοδο του Mega. Το θεωρώ μια αναγνώριση και προς το πρόσωπό μου και προς όλον αυτόν τον μηχανισμό του Alpha που κοπιάζει για αυτό το δελτίο».

Λέτε τις ειδήσεις όρθιος. Σας αρέσει; Δεν είναι κουραστικό;

«Το όρθιο μου πάει, επειδή είμαι...».

Ψηλόλιγνος.

«Δεν θα έλεγα αυτό, επειδή είμαι υπερκινητικός. Δεν μπορώ να σταθώ σε μια θέση πολλή ώρα. Είμαι από εκείνους τους μυστήριους τύπους που και όταν τηλεφωνούν κάνουν βόλτες. Αν τώρα μου ζητήσουν να καθίσω στο δελτίο, θα αισθανθώ πως περιορίζομαι. Και τις συνεντεύξεις θα μου άρεσε να τις κάνω όρθιος, όμως αυτό δεν βολεύει πάντα τους καλεσμένους ούτε είναι εύκολο σκηνοθετικά, ειδικά αν υπάρχουν διαφορές ύψους» είπε στο Βήμα. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ