2018-02-24 14:47:36
Φωτογραφία για Τον μαχαίρωσε, τον τεμάχισε και τον έθαψε σε βαλίτσα: Ισόβια στον φονιά του Ιρβάν
Ποινή ισόβιας κάθειρξης και πέντε έτη, επέβαλε το ΜΟΔ Πατρών στον φονιά του 30χρονου Ιρβάν από το Πακιστάν, που βρήκε φρικτό θάνατο από 27χρονο ομοεθνή του, ο οποίος τον μαχαίρωσε, τον τεμάχισε και τον έθαψε – σε μια βαλίτσα – στην αγροτική περιοχή «Αγία Μαρίνα» της Βαρβάσαινας.

Το ειδεχθές έγκλημα που είχε συγκλονίσει την Ηλεία τον Μάρτιο του 2007, αναβίωσε χθες το πρωί στο ΜΟΔ Πατρών, με τον 27χρονο φονιά να «παίρνει πάνω του» όλες τις κατηγορίες, αθωώνοντας με αυτό τον τρόπο τον 19χρονο Πακιστανό,  τον μέχρι πρότινος φερόμενο ως συνεργό του Το χρονικό

Το βράδυ της 21ης Μαρτίου 2017, ο εργοδότης του 30χρονου Πακιστανού, δήλωσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου την εξαφάνιση του νεαρού. Ο ίδιος, ανήσυχος για την τύχη του εργαζόμενου του, έκανε λόγο για ένα φιλήσυχο παιδί που δεν δημιουργούσε προβλήματα και δεν φαίνεται πως είχε εχθρούς. Η εργατικότητα και ο καλός του χαρακτήρας, ήταν ο λόγος που τον είχε δίπλα τους για περισσότερα από 5 χρόνια και μάλιστα του είχε παραχωρήσει και ένα μικρό χώρο για να ζει.


Τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ήταν μηδενικά. Μια δήλωση εξαφάνισης και μια φωτογραφία του θύματος με την οποία προσπαθούσαν να «βγάλουν άκρη». Αυτά που συγκέντρωσαν όμως με τη  χρήση τεχνολογικών μέσων, έγιναν η αρχή για να ξετυλιχθεί το κουβάρι τους αποτρόπαιου εγκλήματος που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ηλεία.

Η ταχύτατη εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, αποτέλεσε τότε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, σ’ ένα ειδεχθές έγκλημα που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ηλεία και όχι μόνο.

Δικαίωση στη μνήμη του

Ο εργοδότης του άτυχου 30χρονου, που χθες το πρωί ήταν στην Πάτρα και κατέθεσε ως μάρτυρας, χαρακτήρισε την απόφαση μικρή δικαίωση στη μνήμη του Ιρβάν, ενός «χρυσού παιδιού», όπως χαρακτηριστικά είπε, μιλώντας στην εφημ. «Πατρίς». Σημείωσε μάλιστα πως του άξιζε μεγαλύτερη τιμωρία, γιατί αφαίρεσε μια αθώα ζωή χωρίς λόγο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ