2018-02-25 14:00:16
Φωτογραφία για Θέλετε να τη ρίξετε; Φάτε σαλάτα
Κάποιες φορές δεν αρκεί να... λουστείτε με το aftershave για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Έρευνα ψυχολόγων λέει ότι, εάν θέλετε να "ρίξετε" τη γυναίκα που σας αρέσει, πρέπει να τρώτε σαλάτες.

Μπορεί το χαμόγελό σας να είναι ακαταμάχητο, να είστε ωραία ντυμένος και να φέρεστε ευγενικά. Εάν, όμως, δεν μυρίζετε ωραία, μάλλον οι κατακτήσεις σας θα πιάσουν πάτο. Κι αυτό γιατί οι περισσότερες γυναίκες βρίσκουν ελκυστικούς όσους είναι καθαροί και ευωδιάζουν.

Ο Dr Ian Stephen, καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Macquarie στο Σίδνεϊ, και οι συνεργάτες του βρήκαν ότι ο τρόπος που μυρίζει το σώμα ενός άνδρα δίνει πληροφορίες για την υγεία του στις γυναίκες. Επίσης, εάν η επιδερμίδα του είναι ελαφρώς μαυρισμένη, γίνεται πιο ελκυστικός στα μάτια τους. Τα ευρήματα δημοσιεύθηκαν στην επιθεώρηση Evolution and Human Behavior.

"Η γυναικεία κρίση αξιολογεί τις διαστάσεις της ανδρικής μυρωδιάς. Ειδικά η μυρωδιά της μασχάλης αποκαλύπτει πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του άνδρα" εξήγησε η ομάδα των ψυχολόγων.


Πιο αναλυτικά τα ευρήματα είχαν ως εξής:

.Οι άνδρες που έτρωγαν φρούτα και λαχανικά είχαν γλυκιά κι ελαφρώς λουλουδάτη μυρωδιά - είναι εκείνοι που είδαν το σεξαπίλ τους να εκτοξεύεται.

.Όσοι έτρωγαν περισσότερες πρωτεΐνες, όπως κρέας και αυγά είχαν, επίσης, ευχάριστη μυρωδιά.

.Η διατροφή με πολλούς υδατάνθρακες διαπιστώθηκε ότι είχε ως αποτέλεσμα τη λιγότερο ευχάριστη μυρωδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διατροφή που κάνει κάποιος δεν επηρεάζει μόνο τον ιδρώτα του, αλλά όλες, γενικά, τις σωματικές εκκρίσεις. Έχει διαπιστωθεί ότι το σπέρμα όσων τρώνε ελαφρά και υγιεινά γεύματα έχει καλύτερη μυρωδιά και όχι μόνο... Επίσης τα ούρα μυρίζουν καλύτερα κι έχουν καλύτερο χρώμα.

Οι ειδικοί, βέβαια, είπαν ότι το θέμα χρήζει περαιτέρω μελέτης, προκειμένου να δουν εάν τα ευρήματα είναι ανάλογα και για τη μυρωδιά των γυναικών.

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ