2018-02-26 10:00:28
Φωτογραφία για Γιατί κρυώνετε συνέχεια;
Mα γιατί όταν οι υπόλοιποι γύρω σας είναι σε κανονικές θερμοκρασίες εσείς αισθάνεστε ρίγος, και έχετε διαρκώς την αίσθηση του κρύου; Γιατί κρυώνετε διαρκώς;

Έρευνες έδειξαν πως πολλές φορές ο λόγος που κρυώνει το σώμα μας είναι επειδή ο οργανισμός μας είναι καταπονημένος όχι μόνο από σωματική δραστηριότητα αλλά και από ψυχολογικής άποψης. 

Όταν οι άνθρωποι δεν αισθάνονται καλά, είτε νιώσουν μοναξιά είτε έχουν τάσεις κατάθλιψης το σώμα τους δεν παράγει τις ίδιες ουσίες για να κρατήσει τον οργανισμό ζεστό. Είναι τα φυσικά συναισθήματα που μας κάνουν να κρυώνουμε ή να ζεσταινόμαστε. Όταν είμαστε χαρούμενοι ζεσταινόμαστε, ενώ όταν είμαστε στεναχωρημένοι κρυώνουμε.

Άλλος πολύ συνηθισμένος λόγος είναι η αναιμία. Η αναιμία είναι αποτέλεσμα του πολύ χαμηλού αριθμού ερυθρών αιμοσφαιρίων, τα οποία πηγαίνουν σε κάθε κύταρρό μας οξυγόνο και κρατούν το σώμα ζεστό. Μια άλλη πάθηση που συνδέεται με το αίμα και οδηγεί στο αίσθημα κρύου είναι η υπόταση.

Ελέγξτε το μεταβολισμό σας! Όσοι έχουν υψηλό μεταβολισμό καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια (θερμίδες) και έχουν καλύτερη κυκλοφορία αίματος.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ