2018-02-26 18:57:10
Φωτογραφία για Δ. Μάρκος: Το σκληρό ριάλιτι και η... τηλεθέαση!
Ο Δημήτρης Μάρκος εξέφρασε τον προβληματισμό του στον "αέρα" του Real fm, κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής. Δείτε τι είπε ο δημοσιογράφος:

«Ζούμε μια περίοδο σκληρού ριάλιτι στην κεντρική πολιτική σκηνή, ενός τηλεοπτικού ριάλιτι μέσα από το οποίο... όποιος κάνει περισσότερη "τηλεθέαση", αρέσει περισσότερο δηλαδή στον κόσμο, πείσει με τον τρόπο που "πουλά" την "ιστορία" του, καταγγελία ή εξαγγελία, στο τέλος θα είναι και ο μεγάλος νικητής!

Νικητής του.. ριάλιτι, κατ αρχήν, για να πάρει μετά και τις εκλογές, όποτε γίνουν αυτές! Όλα γίνονται δηλαδή για τα.. νούμερα, αδιαφορώντας - όπως ακριβώς και στην τηλεόραση - για το αν γίνοντα... νούμερα για τα νούμερα!

Τώρα θα σας δείξω πως "συνδέονται" τα κανονικά νούμερα - των δημοσκοπήσεων - με τα άλλα! Πάμε πρώτα στη δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στον τύπο και θα μας οδηγήσει η.... Ζωή στα υπόλοιπα... Κρατήστε τη λέξη: Η ΖΩΗ!


ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Σαφές προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να έχει η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis, για το «Βήμα της Κυριακής», η οποία καταγράφει το πολιτικό σκηνικό μετά τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και την υπόθεση Novartis.

Από τα ευρήματα της έρευνας, όπως αποτυπώνονται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας προκύπτει πως η Νέα Δημοκρατία διατηρεί σαφές προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο κάτω από τις 10 μονάδες. Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να "πατώνει" στη Βόρεια Ελλάδα.

Η έρευνα δείχνει ακόμη ενίσχυση της Χρυσής Αυγής αλλά και άλλων εθνικιστικών κομμάτων.

Τα ποσοστά των κομμάτων σύμφωνα με την εκτίμηση ψήφου:

ΣΥΡΙΖΑ 25,2%

ΝΔ 34,9%

Χρυσή Αυγή 9,4%

Κίνημα Αλλαγής 8,4%

ΚΚΕ 7,0%

ΑΝΕΛ 2,5%

Ένωση Κεντρώων 3,0%

Λαϊκή Ενότητα 1,9 %

Εθνική Ενότητα 1,5%

Ελληνική Λύση 1,5%

Άλλο 4,7%

Τι σας έλεγα πριν; Ότι η κεντρική πολιτική σκηνή έχει γίνει ένα σκληρό ριάλιτι! Ότι όλα γίνονται για τα νούμερα τα ποσοστά, εκείνων που είναι μες στο παιχνίδι και θέλουν να τα αυξήσουν κι εκείνων που θέλουν από το πουθενά να ξαναμπούν στο "κόλπο"!

Ε λοιπόν ήρθε η στιγμή να με δικαιώσει...ποια λέτε;

Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!

Η πρώην πρόεδρος της βουλής έκανε ... «Έφοδο» σε συμβολαιογραφικό γραφείο που διενεργεί ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και έγινε το "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ"

Κατέγραψε μάλιστα την «επίσκεψή» της αυτή σε βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στην ιστοσελίδα freedomtv.gr,  σημειώνοντας: «Ορίστε τα πρόσωπά αυτών που θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια, πίσω από κλειστές πόρτες, με την προστασία της Κυβέρνησης και ολόκληρου του πολιτικού συστήματος».

Μετά, αφού δεν μπορούσαν να τη διώξουν ή να την πείσουν να κατεβάσει το κινητό, άρχισαν να την βιντεοσκοπούν και οι κυρίες στο συμβολαιογραφείο, οι οποίες συμβολαιογράφοι μάλιστα κάλεσαν και την αστυνομία με αποτέλεσμα να γίνει κι εκείνη κανονικά.... Μέρος του ριάλιτι!!

Ξαναλέω στο βίντεο πρωταγωνιστεί ως ρεπόρτερ - εικονολήπτρια - σκηνοθέτης, εμπνευστής και εκτελεστής - του σεναρίου εννοώ - η...  Πρωην πρόεδρος της Βουλής, η γυναίκα φαινόμενο της πρώτης περιόδου διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ .... Ζωή Κωνσταντοπουλου!

Απλά έχει μπερδέψει τα .... Νούμερα Τηλεθέασης με τα νούμερα των δημοσκοπήσεων! Έχει μπερδέψει τις εκπομπές και τα κανάλια με τα... Κόμματα !

Τι ζούμε Θεέ μου και τι άλλο θα δούμε!

Όχι πείτε μου, αν έκανα μια δημοσκόπηση τώρα, αυτή τη στιγμή, με το εξης ερώτημα "Πόσο ικανοποιημένοι είστε από το επίπεδο και τη συμπεριφορά, το αίσθημα ευθύνης που επιδεικνύουν οι πρωταγωνιστές της κεντρικής πολιτικής σκηνής του τόπου, λαμβάνοντας υπόψιν την κρισιμότητα των στιγμών που ζούμε, στο εσωτερικό της χώρας και διεθνώς, τι θα απαντούσατε;»
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ