2018-02-27 01:45:30
Φωτογραφία για Ουκρανοί πήγαν στον Έβρο με Ι.Χ. κλεμμένο από τη Γερμανία
Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 35 και 31 χρόνων εμφανίστηκαν στα σύνορα με ένα τελευταίο

μοντέλο Toyota Rav4 που έφερε πινακίδες κυκλοφορίας των ουκρανικών αρχών

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα, Ουκρανοί συνελήφθησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο με αυτοκίνητο κλεμμένο από χώρα της Ε.Ε., επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις για την δράση οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος που περνάει μέσω Ελλάδας τα οχήματα και τα διακινεί σε κράτη- μη μέλη.

Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 35 και 31 χρόνων εμφανίστηκαν στα σύνορα με ένα τελευταίο μοντέλο Toyota Rav4 που έφερε πινακίδες κυκλοφορίας των ουκρανικών αρχών.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου με την βοήθεια αξιωματούχων της FRONTEX, διαπιστώθηκε ότι ο αριθμός πλαισίου ήταν παραποιημένος και ότι το όχημα είχε κλαπεί από τη Γερμανία.

Έτσι, κατασχέθηκε και οι επιβάτες συνελήφθησαν για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, πλαστογραφία και διακεκριμένη κλοπή.


Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετώπισαν άλλος ένας 26χρονος Ουκρανός που επιχείρησε την Παρασκευή να περάσει στην Τουρκία με κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο και ένας ομοεθνής του ο οποίος συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι πινακίδες Ουκρανίας και η άδεια κυκλοφορίας ήταν πλαστές και το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την Ιταλία, ενώ ο αριθμός πλαισίου του είχε παραποιηθεί.

Ο νεαρός συνελήφθη και από την προανάκριση προέκυψε ότι στην υπόθεση είχε συμμετοχή ένας 29χρονος ομοεθνής του, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Λευκού Πύργου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ