2018-02-27 16:00:26
Φωτογραφία για Εurovision 2018: Έρχεται ειδική εκπομπή στην ΕΡΤ! - Όλες οι πληροφορίες...
Είναι πλέον οριστικό ότι τη χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision θα εκπροσωπήσει η Γιάννα Τερζή με το τραγούδι «Όνειρό μου».

Μετά την ανάθεση από την ΕΡΤ στη δισκογραφική εταιρεία PANIK, που ήταν η μοναδική που ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις που είχε θέσει η δημόσια τηλεόραση, ματαιώθηκε ο «ελληνικός τελικός» αλλά, τα στελέχη της ΕΡΤ θέλουν να κάνουν μία εκπομπή που θα παρουσιαστεί επίσημα η συμμετοχή της χώρας μας.

Αυτή την ώρα μάλιστα σε στούντιο της ΕΡΤ γυρίζεται το τρέιλερ για την εκπομπή που θα παρουσιάσει το συγκρότημα  DUO FINA.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, η εκπομπή θα προβληθεί την Πέμπτη 8 Μαρτίου, στις 10 το βράδυ μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 και τα δύο αδέρφια, οι τενόροι Τάκης και Γιάννης Φίνας θα υποδεχτούν στο πλατό τη Γιάννα Τερζή με τους υπόλοιπους συντελεστές του τραγουδιού.

Τα γυρίσματα της εκπομπής θα γίνουν μέσα στην επόμενη βδομάδα σε στούντιο της ΕΡΤ και καλεσμένοι, εκτός από την ερμηνεύτρια και τους δημιουργούς, θα είναι και φίλοι της Γιάννας Τερζή αλλά και του διαγωνισμού της Eurovision. Στην εκπομπή μάλιστα θα προβληθεί για πρώτη φορά το βίντεο κλιπ που θα έχει γυρίσει η PANIK σε συνεργασία με την ΕΡΤ και θα παραδοθεί στην EBU στη συνάντηση των «αρχηγών» που θα γίνει στα μέσα Μαρτίου στη Λισαβόνα.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ