2018-02-27 22:07:29
Φωτογραφία για Αυτό είναι το προϊόν ομορφιάς που δεν πρέπει να χρησιμοποιείς μετά τη γυμναστική
Τις περισσότερες φορές, το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε μετά από μια σκληρή προπόνηση είναι ένα χλιαρό ντους για να χαλαρώσετε. Συμφωνούμε! Όμως, φανατικές της γυμναστικής, προσέξτε: Υπάρχει ένα σημαντικό κομμάτι στη ρουτίνα ομορφιάς σας μετά την προπόνηση που μπορεί να βλάψει το δέρμα σας.

Ανεξάρτητα από το πόσο πολύ θέλετε να αναζωογονήσετε τα ιδρωμένα μαλλιά σας μετά την άσκηση, οι δερματολόγοι συνιστούν να αποφεύγετε προϊόντα όπως η λακ μαλλιών. Γιατί; Καθώς το σώμα σας είναι ακόμη ζεστό, τα προϊόντα αυτά θα λιώσουν και θα «τρέξουν» προς το πρόσωπο φράζοντας τους πόρους, σύμφωνα με τη δερματολόγο Dr. Dendy Engelman.

Ακόμα χειρότερα, αυτά τα προϊόντα μπορεί μακροπρόθεσμα να προκαλέσουν ακμή και ερεθισμό. Οι φραγμένοι πόροι είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν σπυράκια, μαύρα στίγματα και ακμή, σύμφωνα με τον Dr. Todd Plott. Μπορεί λοιπόν να θέλετε να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας μετά από μια σκληρή προπόνηση, αλλά καλό θα ήταν να κρατήσετε μακριά αυτά τα προϊόντα.

Ψάχνετε για περισσότερα beauty tips μετά την προπόνηση; Η Dr. Engelman συμβουλεύει να αποφεύγετε το βαρύ μακιγιάζ και αντιθέτως, να επιλέγετε ελαφριά προϊόντα για την επιδερμίδα σας. Απλά δείτε το σαν μια καλή ευκαιρία να αναδείξετε τη φυσική ομορφιά σας!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ